diumenge, 25 d’octubre del 2009

Milennium


Si,ja sé que a aquestes alçades estareu fins la fava de sentir parlar de la trilogia d´Stieg Larsson.Jo no sé si ja l´heu llegit (cosa que recomano),però a veure si aquest passatge del tercer volum us motiva:(referint-se a la Lisbeth Salander) "Quan bevia cervesa,no tenia en compte la marca:es prenia el que li servia.En canvi,quan demanava whisky triava sempre Tullamore Dew".Que us vagi de gust.

10 comentaris:

sinfu ha dit...

així que el protagonista de la novela és en Roy Batty?

Roy Batty ha dit...

Bé, me sembla que no hi ha cap contradicció entre una cosa i l'altra.

Roy Batty ha dit...

Sobre Millennium, hauries de parlar amb Lluïsa. Li vaig regalar els tres llibres pel seu aniversari, encara no hem acabat el mes i ja s'ha llegit dos.

Israel Hands ha dit...

I tú,no t´animes?

sinfu ha dit...

Jo li vaig regalar el primer volum a la Julie i se'l va llegir en dos dies, però no va dir res del Tullamore.

Roy Batty ha dit...

Sinó els he llegit encara és perquè Lluïsa diu que estan molt ben escrits, però que si t'has llegit alguna cosa d'altres monstres del misteri (i.e. Harlan Coben, Jean-Christophe Grangé, etc) impressiona molt menys. I ja no et dic si has pogut amb gent com Maud Tabachnik. En fi, que si. Que me'ls llegiré les properes vacances i ja te diré.

Israel Hands ha dit...

Sobta,i molt,la visió de com funciona Suècia en els aspectes socials polítics i econòmics.Crec que és quelcom més que una història de misteri.
En conjunt,i en certa manera, em recorda una mica al pingüí d´Andrei Kurkov.Però és una apreciació molt personal.

Roy Batty ha dit...

No me diguis que't van agradar els Pingüins? Lluïsa me va tornar carregada un estiu, amb l'historia de que feien furor a Catalunya i ... ara que anava a proposar-te d'enviar-te'ls, vaig i no els trobo. Sobre Suècia, tot té la seva època, home. Fa 30 anys, la meva mare flipava amb el paradís de la social-democràcia que decrivia un llibre de Enrico Altavilla: Suecia, Infierno y Paraiso.

Israel Hands ha dit...

Be,si t´ho llegeixes ja em diràs.I,a veure,tinc unes quantes lectures que em vas deixar i t´he de tornar.O sigui que així que ens veiem te les torno.

Roy Batty ha dit...

Doncs me recordes de quines lectures es tracta. Que com al nou appart' no tinc molta plaça i, a la cava, molta humitat, igual te proposo de fer donació a la biblioteca de La Ràpita de la part de la fundació Edward Bow.