diumenge, 25 d’octubre del 2009

Molt bones persones humanes...


Com que en Pierre no s'aclara massa en com fer anar el bloc li passo unes quantes imatges dels tripulants de la nau, i una en especial perque entengui perquè és tan famòs i estimat entre nosaltres...si és que ens ho poses molt fàcil!!! fins i tot madam pierre es confessa abstèmia quan et veu en segons quines situacions...per cert, si voleu venir a Irlanda, com esteu d'anglès?

21 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Si, i com tu ho has entès tot (el concepte de l'embolica que fa fort, en particular) m'he dedicat a fer una miqueta de mise en page. Tu ho fas expressament, oi? Perquè, vaja, es què no acabo d'entendre que't donés pel periodisme ... XDD

Roy Batty ha dit...

Tornem al tema de l'anglès. Aviam que't sembla aquest. No, entenc que parlar altres llengües és important. Fins i tot Obama ho diu

Israel Hands ha dit...

Jo tio sé dir beer.

sinfu ha dit...

però si jo ho faig sense mala intenció...el que passa és que com que a classe del Coromines no vam fer res d'això i tu si que en saps...

Roy Batty ha dit...

Com deia aquell: "No és perquè fa temps que porto barba que no fa temps que no m'afaito".

Pierre Nodoyuna ha dit...

jo el que no entenc és com han arribat aquestes fotos al sinfu, quan figura que havien de ser una nova aportació al blog, algú m'ho pot explicar, si us plau?

Roy Batty ha dit...

Doncs en Sinfu haurà anat a l'àlbum de Picasa, haurà vist les fotos i ... voilà! Ara, si vols treure el fusell, jo faré com qui no ha vist res. Passa el motxo quan acabis, que les taques de sang fan lleig quan s'oxiden.

Pierre Nodoyuna ha dit...

doncs ara el que no entenc és com han arribat aquestes fotos al picasa... si la meva aportació no ha arribat a publicar-se mai!

Roy Batty ha dit...

Home, doncs jo començaria a buscar-me un advocat. Perquè hi han algunes que't poden costar la cole de copes de birres si no vols que es publiquin. En fi, t'ho deixo veure amb en Sinfu.

Pierre Nodoyuna ha dit...

deixem-ho... ho atribuiré un cop més a la màgia del ciberespai.
Per cert, ja sé que és d'un altre apartat, però el vestido azul de floricienta és brutal (no hi ha tribunal de protecció al menor a Suïssa?)

Roy Batty ha dit...

Però si la sèrie és Argentina, i la passen els de Cartoon Network a tot el planeta!

sinfu ha dit...

Tremola Pierre, que tinc un munt de fotos, que si les publico et fan fora de casa, de la feina i del país...

Roy Batty ha dit...

Trobo que hi han millors maneres de donar la benvinguda a un company que feia temps que no vèiem per aquí. En fi, dic jo.

Pierre Nodoyuna ha dit...

com que veig que la cosa es complica per moments, jo optaré per un prudent "mutis pel foro" (o era pel forro?

sinfu ha dit...

No t'ho agafis així Pierre, que era broma...el que passa és que si deixes imatges sense controlar sempre hi ha algun pirata que...com portes les pesquisses del Bou? i amb el Manel al pirineu hi has contactat, o tens massa feina fent forats?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Demà m'hi poso (sempre demà, com aquell que només fia demà), però necessito algunes dades: Eduard Bou i què més? i al dni era Eduard o Eduardo?. En sabem la data de naixement? En fi, ja us n'informaré...

Roy Batty ha dit...

Passeu de l'Eduard Bou i concentreu-vos amb en Manel Pallarès a la botiga d'Interesport de Boi, collons.

Israel Hands ha dit...

Home Batty,et recordo que li vas deixar un "recado" i encara és hora que et digui alguna cosa.Edu Bou Balaguer,crec.Sé que va nèixer al Març,però no sé el dia,l´any 1963 possiblement.Les darreres pesquises el situaven en una llista d´autonoms del ram del transport de mercaderies amb seu a Viladecans,però a partir d´aquí entrem en un atzucac.

Roy Batty ha dit...

Bé, li vaig deixar el recado a una noia sudamericana que treballava a la botiga. També podria ser que sigui soci del Club "Ho portes clar si esperes que jo truqui", que compta amb la tira de seguidors a casa nostra en general i en aquest bloc en particular. No sé, segueixo creient que'n Doc és qui ho té més fàcil. Però és tant tímid que no deu saber com entrar-li.Jo estaria per proposar-li d'entrar com si fos un client que vol comprar unes tanques pel canguro. En el pitjor dels casos (en Manel no hi és) tampoc és tant car.

Israel Hands ha dit...

Serà qüestió de que el Doc tingui a be eixamplar la prospecció de testimonis sedimentaris fins a Barruera.

Roy Batty ha dit...

No, ell és de Llesp. El bisnes, una botiga Interesport que té amb un soci, és a Boi. Jo crec que'n Doc podria fer un salt i tenir-nos al corrent de si encara rep als companys amb una truita. La paisana estava de mort, tios!