divendres, 16 d’octubre del 2009

Michael Jackson està viu !!!

Estàvem convençuts que darrera la mort sospitosa d'en Michael Jackson s'amagaven interessos inconfessables. El geògraf solitari, sempre compromès amb una bona birra i, accessòriament, també amb la veritat, s'ha llençat un cop més a una arriscada aventura de periodisme d'investigació que ha culminat amb la descoberta d'un dels escàndols més sonats del segle ... en fi, després del de les notes d'en Sakaldieff a la troncal del curs 1984-1985. Si, companys. Michael Jackson està viu, l'hem localitzat a Bellaterra i treballa (bé, tots sabem que això és un eufemisme ...) al departament de geografia de l'UAB, fent-se passar per una tal Laura Zumin Tartari (aka Txumin, pel nom del conegut independentista basc, eh!). A causa d'una filtració criminal al bar Los Tarantos, en Toni F. que, com tots sabeu és "Capo di tutti i capi", ha passat a l'acció i ha demanat a Bambi un 45% dels guanys en biografies, discos reeditats, etc. a canvi de la seva protecció. I en un acte d'una crueltat inimaginable, l'ha amenaçat amb fer-li llegir tots els volums dels "Documents d'Anàlisi Geogràfica" sinó accedeix a les seves exigències. El geògraf solitari, raonablement preocupat per la pèrdua de l'exclussiva al programa de l'Ana Rosa Quintana, ha contactat ràpidament el gang rival de les "Deganes Perverses". Ara mateix, tot sembla aturat. Esperem que no es tracti sinó d'una calma que precedeixi una tempesta semblant a la de "The Saint Valentine's Day Massacre" (Chicago, 1931). Seguirem informant.

12 comentaris:

sinfu ha dit...

Així que en Michael està a Niceland...qui li va oferir la feina? una parenta del Elvis Priestley?

Roy Batty ha dit...

Si, tio. La Gerda K. Priestley, que ara s'ha ficat a parlar en català i vota Esquerra Republicana.

sinfu ha dit...

Llavors...en Miquel jacsó també parla català? perquè si la Gerda parla català (després de tants anys) l'altre deu tenir un accent a lo adriano chelentano amb tocs de chichiolina...

Roy Batty ha dit...

Has tornat a tocar un tema essencial amb mà de vellut. Ets extraordinari, Sinfu. I això que vens del carrer Mart de Sabadell. O era el carrer Sabadell a Mart? En fi. Parlem-ne, de la gent que va arribar amb pateres al departament: Gerda, Laura o Françoise. En particular d'aquesta darrera i de com es pot trobar al país de Carla Bruni una cosa així. Altra cosa és el nivell d'alguns dels profes del departament ...

Roy Batty ha dit...

I parlant de Michael Jackson ...

Roy Batty ha dit...

Oonyo! Que he vist que el nostre Michael Jackson és Professor emeritus/emerita: is an honorary title bestowed on retired faculty members who have attained the rank of professor.

sinfu ha dit...

si s'ha de fardar de càrregs, jo a part de vocal de l'escala vaig ser president del Centre Industrial...per cert, està xapat per ordre judicial, per follons amb el mafiós del propietari.

Roy Batty ha dit...

Doncs si. La darrera vegada que vaig passar per Sabadell vaig veure uns cartells de wanted i sortien la teva foto i la d'en Batis. No fotis el ruc, que mira com ha acabat en Polanski.

Israel Hands ha dit...

I jo em pregunto si en Millet us va oferir pasta de l´Orfeó al Centre Industrial.Sinfu,vols dir que això de viure a Irlanda no és un exili i t´estàs fonent la pasta?

Roy Batty ha dit...

A mi me sembla que si. Perquè mira que ficar-se a estudiar hispàniques i pretendre donar classes a l'UAB quan acabi ...

Israel Hands ha dit...

Aaaaara ho entenc.Sinfu.i ja t´has llegit "El Quijote"?

Roy Batty ha dit...

Coneixent-lo, encara ens demanarà el favor de fer-li un resum i d'enviar-li.