dimecres, 28 d’octubre del 2009

catalans universals - geografia de muntanya

Si busqueu a Google catalans universals, veureu que havíem baixat en el rànquing a la tercera pàgina de les imatges i deu sap on al web. Naturalment, això és completament inadmissible. Es per aquest motiu que hem de tornar a activar aquests mots de recerca a google (per exemple amb aquest post). I ja, pel mateix preu, el de geografia de muntanya o geògrafs sense fronteres.

21 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Vinga, tios. Que això va a tota màquina amb les indexacions de google.

geografia de muntanya: la tercera pàgina de google web, treball a fer amb google imatges.

catalans universals: la segona pàgina de google imatges, treball a fer amb google web.

geògrafs sense fronteres: la primera pàgina de google web, treball a fer a google imatges.

Roy Batty ha dit...

Aviam, companys, comparem on érem ara farà un any!

catalans universals: avui s'escunça que som la segona imatge de google imatges, ben al davant d'altre penya en principi més important que nosaltres. I solament pel darrera d'un post a xtec sobre una exposició de Pilarín Bayè,amb il·lustracions dedicades als catalans més universals com Gaudí, Miró, Dalí, Subirachs i Picasso. Fa un any érem a la segona pàgina de google imatges!

geografia de muntanya: En principi podem pensar que hi ha feina a fer, car no som sinó a la sisena plaça de google imatges. Ara bé, encara que a mi no m'agrada ficar-me en la vida privada de ningú, si punxeu sobre la noia embarassada, estic segur de que veureu un nom que us és familiar. Pura coincidència, of course! Per acabar, recordar que fa un any érem a la tercera pàgina de google imatges.

geògrafs sense fronteres: Ocupem els primers llocs a google imatges, no està gens malament, oi? Per cert, qui va etiquetar la foto que surt a la sisena línia.

sinfu ha dit...

nens, som la primera imatge a google imatges...serà pels viatges que fa el Doc?

Roy Batty ha dit...

Modestament ... els primers en totes les categories.

Roy Batty ha dit...

Per mi, foteu el que voleu. Però, si no us passeu pel blog, després no us queixeu si en Samaranch (o qualsevol altre cantanmanyanes del revisionisme) ens pren la plaça a Google dels catalans universals. Hostia, ja! Que sembla mentida com hem baixat des de que heu desertat el blog.

Roy Batty ha dit...

Tios, o us passeu més sovint, o haurem de renovar el casting, que la competència està atacant i vosaltres fent el sòmines.

Pierre Nodoyuna ha dit...

però què és el que hem de fer? jo he escrit "catalans universals" a google imatges i sortim a la primera línia... no n'hi ha prou?

Roy Batty ha dit...

Nchst! Maleït Google, a mi me surt a la segona, el que és inadmissible!

sinfu ha dit...

catalans universals, jo veig que sortim en quarta posició...

Roy Batty ha dit...

Nchst! Es el que jo dic. Aviam si preparem una ofensiva de l'estil d'un post anunciant que Zapatero s'ha apuntat al PP. Ja veureu si tenim visites!

Roy Batty ha dit...

Companys que, malgrat que no us deixeu veure molt per aquí, gràcies a la parroquià, ja hem passat de les 16'000 visites. Una abraçada a tots els nostres seguidors enllà on es trobin.

Roy Batty ha dit...

CATALANS PEL MON
Aquesta pàgina de blogs del 324.cat, presenta una sèrie de blogs de catalans que viuen arreu del mon. Què, Sinfu? Ens animem i en obrim un?

Roy Batty ha dit...

Una sentida mostra d'agraïment a tots aquells que, amb el seu esforç per no passar-se més per aquest bloc, han assolit la fita de fer-nos passar de la primera a la vintena plaça a les recerques de Catalans Universals al Google. Menys mal que seguim aguantant la primera posició a geògrafs sense fronteres. I encara que a geografia de muntanya haguem passat a la 17a posició, ens salven les posicions que encara tenim al VII CONGRÉS ESPANYOL DE BIOGEOGRAFIA.

sinfu ha dit...

tenim temps per a remontar!

sinfu ha dit...

Si cerqueu geògrafs catalans a google vídeo, veureu que estem força presents!

Roy Batty ha dit...

Ara ja estic més tranquil. Es que, des de que lo del Congrés de Biogeografia va passar pel davant de les castelleres, que estic que no dormo.

Roy Batty ha dit...

Un malparit traumatitzat, que ha escollit com alies 25cms, afegia un comentari a un article de elplural.com. El comentari diu aixi: Ya es posible esconder la cartera al poder detectar a catalanes por el mundo y que además estén cerca de ti. Una aplicación móvil lo permite. Se trata de JoSócAqui, una herramienta que está disponible para cualquier ‘smartphone’, incluido Android. Si punxeu a l'enllaç veureu que l'aplicació existeix. Merde! On n'arrête pas le progrés

sinfu ha dit...

Ja ho diu Pasqual Maragall, "No se puede ser únicamente catalán. Uno debe ser catalán y universal"

Roy Batty ha dit...

Quina catàstrofe! Com els membres de la tripulació prefereixen anar a la platja que passar-se pel GS, ens han passat pel davant la tira de personatges. Entre ells, na Carme Ruscalleda i en Artur Mas. Aquestes coses han començat a passar-nos des de que el PP va arribar al govern!

Roy Batty ha dit...

No sé si heu llegit la noticia del dia a l'edició d'avui de El periódico. El saldo migratori és negatiu. La gent fot al camp del país. I, per comunitats autònomes, és a Catalunya on, de llarg, marxa més penya. La més qualificada!!! Mentre tant, en Navarro ens parla ara de dos referèndums (perquè no tres o quatre?), en Mas repren la puta i la ramoneta i els de ICV ... no sé molt bé de què van. El problema s'arreglarà quan ja no hi quedi ningú al parc temàtic de BCN?

Roy Batty ha dit...

Aquest mati, entre les 06h00 i les 08h00 del matí, amb un pic a les 07h00, hem rebut 780 visites dels USA. D'aquestes visites, 455 s'han deixat caure per l'entrada del VII CONGRÉS ESPANYOL DE BIOGEOGRAFIA. Sense cap mena de dubte, en Doc no col.labora gaire al GS, però quan ho fa ...