dimarts, 20 de setembre del 2011

albanesos universals ...

L'inesperat viatge d'en Hands al país dels bunkers d'Enver Hoxsa, ens dona l'oportunitat de buscar en els arxius dels albanesos universals. Força és de constatar que, més enllà dels retrats que hom pot trobar a totes les comissaries europees, la llista no és massa llarga. Aturem-nos però en els Belushi. Recordem els films genials d'en John Belushi, que va morir a Sunset Boulevard a causa d'una intoxicació causada per un còctel de cocaïna i heroïna que li va preparar la seva companya (us tinc dit que no us refieu de les dones!). Paradoxes de la vida, va ser en John qui va ajudar Carrie Fisher a deixar la cocaïna. Carrie Fisher? Si, home, la Princess Leia, de la saga Star Wars que, en una entrevista amb publicació australiana, va confessar que durant el rodatge de l'Imperi Contra-ataca anava completament petada de cocaïna. D'en James Belushi, destacar el seu patriotisme, que el va portar el 2009 a demanar la nacionalitat albanesa ... aprofitant que s'havia convertit en l'imatge de la tercera companyia de telefonia mobil del pais: Eagle Mobile.
Si, ja sé que esteu pensant en un altre personatge. Però l'Albano Carrisi (que així es diu el tio), és italià. I el seu nom només respon a una iniciativa simpàtica del seu pare, que havia combatut sota les ordres de Mussolini a Albània, durant la Segona Guerra Mundial.

4 comentaris:

sinfu ha dit...

Un altre que, ara que hi penso, té cara d'albanès, és en Bou....no serà que l'ha anat a veure...? o igual és que en Hands ha quedat amb el James Belushi per que li posi el careto als paquets de sal del Delta de l'Ebre....

Roy Batty ha dit...

Home, jo crec que si li fiquessin l'imatge de la pedra tombal d'en John Belushi i llencessin un nou producte Sal de la tumba, tindria un gran èxit entre els fidels del Blues, els gòtics i la moguda zombi.

Roy Batty ha dit...

Seguint amb el tema del viatge d'en Hands a Vlorë, aquesta tarda he creuat la mare d'una noia que fa twirling amb Yaël i que és originaria d'Albània. L'he demanat si coneixia Vlorë i m'ha dit que si, però que no li agradava ni la vila ni la penya de la regió perquè son uns salvatges i que, al seu costat, la màfia italiana fan figura de bones persones. Esperem que'n Hands els hagi caigut bé i que hagi estat acollit amb els braços oberts a la famiglia

Roy Batty ha dit...

NOTICIA !!!!
Tota la veritat sobre el viatge d'en Hands: no podia suportar les mosques!