dimarts, 27 de setembre del 2011

sobre el futur del capitalisme ... i el nostre

10 comentaris:

sinfu ha dit...

He vist el vídeo aquest matí...com se l'hagi trobat algun malafollà pel carrer, no vull ni pensar que li ha pogut passar. Com deien els Doors, "This is the end my friend...."

Israel Hands ha dit...

Ahir ho vaig veure a les notícies.Sense paraules. Em segueix esgarrifant que la gent sigui així i que ho expressi sense cap tipus de rubor.Tens raó Sinfu,alguna cosa s´està acabant i això fotrà un pet....

Roy Batty ha dit...

No si, el que té més miga de la cosa, es que és el tipus de conversa que escolto molts matins entre els traders a la cafeteria de la meva empresa. De fet, me recorda el judici d'en Adolf Eichmann, on el que més va esgarrifar de l'individu, era que era un tio normal que considerava que no feia res més que el seu treball d'una manera eficient. I aquesta penya, és el mateix. Ells consideren que no fan res d'altre que el seu treball de la manera més eficient: segurament que, a sobre, en privat, el capullo aquest és una bellissima persona! Altrament, aquí encara no ha arribat la crisi que les empreses -entre altres la meva- ja estan reduint els pressupostos de funcionament i parlant de fotre penya al carrer. Insisteixo, la crisi encara no ha arribat! Com deia un company de la feina: No sabem on anem, però una cosa és segura, i és que anem a tota pastilla!

Roy Batty ha dit...

Me'n sé d'un al que l'han promès una visita aquàtica al port de Londres amb un calçat de formigó si no es desdeia de tot el que havia dit.

Israel Hands ha dit...

NI que ho diguis company..anem a tota pastilla.

Roy Batty ha dit...

A tota pastilla, si. Però no amb el mateix model de vehicle. L'altra dia us parlava de la crisi, de la meva empresa i dels acomiadaments. Aquesta setmana, el CEO de la companyia era entrevistat a un informatiu de la tele suïssa alemanya i anunciava que els acomiadaments a la nostra empresa serien inevitables. Doncs bé, la cosa ja ha començat avui: i no ha estat ni el jardiner ni la recepcionista els escollits, sino ell, que ha estat reemplaçat per l'actual cap del Consell d'Administració. Abans de la fusió, aquest darrer tio era el CEO de la meva empresa i puc recordar que "La matança de Texas" era broma amb el que va fer. Doncs com aquí, tot el que s'havia de fer, ja ho va fer, me sembla que ara és el torn dels alemànics. I me sembla que és el el que ells també es temen: aquest mati no he rebut un puto mail de ningú (i deu sap que els agrada aquest tipus de literatura ...). Imagino que tot deu anar per enllà com quan li dones una patada a un formiguer.

sinfu ha dit...

"Papa Nöel manda papeo questostà mu feo"

Roy Batty ha dit...

Sinfu !!! Un home d'església com tu, venent-se al paganisme nòrdic. Quina vergonya. Quina vergüensa. Si me quereih, Irsus!

sinfu ha dit...

"Más cornadas da el hambre"...

Roy Batty ha dit...

Mira, Sinfu ... finalment, que'n sap la gent de tot aixo?