dimarts, 13 de setembre del 2011

La collita de la sal

Companys! ja se sap que és el que ha estat fent en Hands els darrers dies. No ha estat culpa del Facebook, o de les llargues nits veient Punto Pelota, o fins i tot de les seves videoconferències amb el Don Vitto (ves a saber quins negocis es porten entre mans).... el problema és que hi havia sal per donar i per vendre (és una manera de parlar) i el pobre nano l'han tingut recollint flor de sal sense parar i li ha caigut el cabell! o serà que s'ha rapat per escapar-se de la Guardia Sibil...

18 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Val que començo a preocupar-me? Trobo el telenotícies de La Ràpita molt més interessant que el de TV3 !!! Canal 24h, TVEi, TeleMadrid, Canal Sur, ... aquests ja ni els menciono, vaja.

Israel Hands ha dit...

Salut companys...que ja torno a estar operatiu.Ja veig que esteu al dia sobre l´assumpte de la sal.El cert és que enguany em endarrerit la collita per a intentar obtenir una bona producció,que la Primavera va estar d´allò més plujosa i pintaven bastos.O sigui que fins ahir que no va acabar diguem-ne que he anat una mica de cul,però per sort,bye bye i fins l´any que ve.

Israel Hands ha dit...

D´altra banda he de dir que la potra que em tingut amb el temps...no sé,que a l´agost no plogui encara entra dins de la normalitat,però que amb gairebé quinze dies de Setembre el temps continui sec,ja no quadra massa.A vosaltres us està fent una climatologia de Setembre normal?

Roy Batty ha dit...

Aviam, bye bye i fins l´any que ve ... vol dir que ja tornes a viure a la civilització? I la potra que em tingut amb el temps, vol dir que tocaràs una prima (no, la d'en Sinfu, no) que no vegis? Vull dir, ja tornes a ser un home civilitzat i ric, preparat per recórrer el mon amb una furgoneta? Esperant la teva resposta dir que si, que tenim un Setembre normal, on almenys un dos dies de cada setmana plou una mica (el que s'agraeix) i, si et mires les previsions de la meteo, veuràs que ni avui ni demà tenim previst passar dels 20°C. En Sinfu et dirà per l'Atlàntic Nord, però me sembla que s'ha passat l'estiu amb màniga llarga i obsessionat amb la campanya electoral russa.

sinfu ha dit...

a mi el que em sembla sospitós és que quan parlen del robatori a l'escola el vídeo es talla...que en saps de tot això Hands?

sinfu ha dit...

jo ja no sé que vol dir "climatologia normal"...

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Quan es viu a l'Atlàntic Nord, una climatologia normal és el que has tingut tu aquest estiu. O es que no te'n recordes dels cursos de climatologia d'en Joan Sabí?

Israel Hands ha dit...

Doncs si,ja he tornat a la civilització..però això de ric em penso que no serà per a tant.I aquí,a l´espera de que baixin les temperatures la setmana que ve,continuem amb unes calorades de collons:ara mateix,a les 09.10'ja tenim 24,5ºC...i ni gota d´aigua.Crec que enguany els bolets me´ls tocarà veure en foto.

Roy Batty ha dit...

Home, posats a veure fotos ... Les del GS !!!

sinfu ha dit...

Ha estat el pitjor estiu en dècades, això diuen aquí. I si toca la meva cosina "se va haber en un follón que no sabe ni donde se ha metio"!

Israel Hands ha dit...

Ja vaig veure les fotos,ja...Per cert,encara que no vingui al cas,Dilluns me la foto a Albania per rotllos de feina.Ja us explicaré.

Roy Batty ha dit...

Albània? Rollos de feina? Mare meva, Hands! T'has trobat pel carrer alguns carros (Mercedes, BMW, Audis, ...) que vols exportar pel mercat albanès? En fi, ja ens diràs que t'ha semblat la beguda nacional (si, tio, en conec uns quants que corren per aquí). Altrament, ja ens diràs també si és veritat que hi han més hotels que bars, però que cada hotel té el seu bar. Que hi han hotels per tot arreu en construcció, el que fa possible anar a dormir a la tira d'hotels sense pagar (ara bé, ja saps també a què t'exposes). I que si fas auto-stop, t'agafen, i no et pelen o et violen (o les dos coses en ordre invers) tens la tira de possibilitats de que t'invitin a veure Raki o a dinar/sopar. Ara bé, si vas a casa d'ells i te demanen Què, t'agrada la meva germana? ... sàpigues que només tindràs dues sortides: o et cases amb ella o et pelen. Ja ens explicaràs. Molt i molt bona sort, tio! ... La necessitaràs.

sinfu ha dit...

Gràcies Roy, m'estalvies dir res més sobre aquest viatge a Albània...

Roy Batty ha dit...

Home, si que encara es poden dir coses. I és que no només hi ha Raki per beure. També hi han unes quantes birres sobre les que els equips tècnics del GS esperen informacions de primera ma.

Israel Hands ha dit...

Nens,gràcies per la informació.Ara ja me´n vaig més tranquil.La destinació concreta és Vlorë i sembla que es tracta d´un lloc turístic,però no sé...no conec a ningú que hagi anat de vacances a Alabània;el que més si sembla,però,era un treball que volia fer en Doc sobre el país en qüestió que crec no va poder dur a terme.

Israel Hands ha dit...

Per cert,marxo avui a la tarda en un vol amb escala a Roma.Crec que a la tornada l´escala és a Ginebra,però no sé si em donarà temps de passar-me per Lausanne...

sinfu ha dit...

quan facis l'escala a Roma...tindràs una audiència amb el PaPa?
per cert, ara exportareu sal a Albània? ens ho has d'explicar, que estic molt preocupat, no fos cas que estiguessis fent negocis "poc convencionals".... i fes cas de les recomanacions del Roy, no fos cas...

Roy Batty ha dit...

Aviam, que m'acabo de ficar el meu Shtreimel per emular aquell gran detectiu que fou en Rabbi David Small, master del discurs teològic i analista del comportament humà creat per Harry Kemelman. Com en Hands diu que ha d'anar a Vlorë, he llençat una recerca a Google amb les paraules clau Albania Sea Salt Vlora (aquest darrer éssent el nom anglès de Vlorë). Efectivament, he trobat el nom d'una empresa que afirma produir sal marina (100'000 tones aprox) en unes salines que tenen una superfície de 1'500 Ha. i que envasen el producte en paquets de 1 kg per la sal fina i de 25 i 100 kg per la sal grossa. Comparativament, les de la Trinitat produirien unes 80'000 tones sobre unes 1'000 Ha. en anys excepcionals com enguany. Després he entrat el nom de l'empresa a Google Maps i he vist que es troba al nord de la vila, entre l'aerodrom i el campus de l'universitat, molt a prop de Laguna e Nartës, on es troben les salines que explota l'empresa. Com en Hands no treballa de comercial, no crec que hagi anat ni a comprar ni a vendre res. I com tots plegats som prou inteligents per no dir res més, jo crec que ja s'ha dit prou. Altra cosa, Hands, és que si has de fer escala a Ginebra, m'ho dius, miro d'arribar-me i ens prenem alguna cosa a l'aeroport, home.