dilluns, 26 de setembre del 2011

disgenesia i idiocràcia



L'home primitiu vivia en un medi hostil caracteritzat per una alta probabilitat d'extinció, fet que es traduïa en una rigorosa selecció natural que promovia la supervivència dels més forts i dels més intel.ligents dels individus de l'espècie. Amb el desenvolupament de diferents tecnologies, en lloc d'adaptar-se biològicament al medi, l'home va adaptar el medi a les seves necessitats. El resultat va ser una distensió de la selecció natural i un augment de la variabilitat genètica ja que, molts genotips inviables en temps primitius, van passar a tenir tenir possibilitats de supervivència i de reproducció: per exemple, miops, diabètics i madridistes, haurien tingut molt poques probabilitats de supervivència fa 50.000 anys. El terme de dysgenics (esp. disgenesia) està doncs lligat a l'augment de la freqüència fenotípica de les anomalies de l'evolució. Aquest és justament el tema del film Idiocracy de Mike Judge. Segurament la realització i el script del film siguin millorables, però l'historia que li dona suport és impagable.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Sinfu! On t'amagues, home? Deixa d'estudiar una mica i dedicat també a altres coses, que el futur de l'humanitat està en perill si segueixes estudiant tant!

sinfu ha dit...

Home, jo no sabia que el futur de la humanitat depengués de mi....què he de fer?

Roy Batty ha dit...

Mirar-te el vídeo. Estic segur que ho entendràs ;D Ara que, si necessites un cop de ma, no truquis en Hands i demana-li ajuda a la teva dona.

sinfu ha dit...

La meva dona diu que té feina...

Roy Batty ha dit...

Entenc el que vols dir, potser puguis trobar ajuda en aquesta pàgina.

sinfu ha dit...

Això és un amic, i com va dir joe"dos piedras": "Gracias por echarme una mano".

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Després del que deies, què millor que una mano amiga. Hi ha qui diu que l'important és tenir al menys un fill, per les filles ... Millor li demanes a en Hands, que és l'expert!