dissabte, 10 de setembre del 2011

Smithwick's 1710

Demà, farà 297 de la caiguda de Barcelona, després del llarg setge que va dirigir el Duc de Berwick. L'aristòcrata anglès (responsable de la derrota catalana i de la Duquesa de Alba) va passar una temporada a Irlanda, just abans del neixament el 1710 d'una cervesa que encara podeu beure per aquestes contrades i de la que he aconseguit un got, que espera el moment en que el Doc vingui per aquestes terres...o que jo mateix li porti! Apa, torno al 1934, a un altre derrota...pel que sembla, quan el general Batet va tenir al davant seu al President Companys, l'únic que li va dir va ser "Collons, quina nit"

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Se'm fa rar que, amb tanta celebració, les d'avui, les que ningú se'n recorda (com el 25 d'abril) i les anticipades (Octubre 1934) se t'hagi oblidat l'aniversari de na Julie. Fes-li un peto de la part de tots i que tingueu molt bon dia. Ah, si! Molt bo lo del got, Sinfu.

sinfu ha dit...

Sort que m'ho vas recordar....

sinfu ha dit...

per cert, el Doc també té Facebook, per que no apareix ni amb el got...

Roy Batty ha dit...

Sort que m'ho vas recordar ... vol dir que vas sortir disparat a comprar-li un pack de birres pel seu aniversari al pakistanès del barri i que he salvat la teva parella d'una crisi?

sinfu ha dit...

no home, que era bromaaaa

Roy Batty ha dit...

Weno, tio. Explica. Vas ficar-te el smoking i la vas portar a sopar a l'indià aquell que us agrada tant? I de regal? Un bitllet d'avió a algun lloc especial?