dimarts, 8 de novembre del 2011

la noticia del dia ...

Amb un sentit de l'humor que es fa sovint rar en el mon bancari, un estudi del BBVA alerta del perill que l'economia espanyola entri en recessió. El comitè de redacció del GS, presidit pel redactor en cap Tribulete, no pot sinó saludar l'audàcia de la noticia del Servei d'estudis del BBVA. En efecte, quins mitjans de recerca quantitativa no haurà utilitzat la banca per arribar a aquesta conclusió, fent abstracció d'altres dades més banals com ara el 30% d'atur a Andalusia o un País Valencià que ha reeixit a superar la tassa d'atur d'Extremadura.

23 comentaris:

sinfu ha dit...

La notícia hauria de començar així: "Saben aquel que dice...."

Roy Batty ha dit...

No sé, no sé ... a mi me sembla que aquest estudi deu haver estat dirigit per en Konstantin Zakaldieff.

Roy Batty ha dit...

Els estudis científics sobre la situació econòmica se succeeixen ... Després diran dels geògrafs! Deu meu, si sortissin una mica dels despatxos i escoltessin el que es diu als bars i es passessin per aquests deserts antigament coneguts com poligons industrials, no els caldria tant de paper.

Roy Batty ha dit...

Aquesta altra noticia també es mereix el títol de noticia del dia! Imagino que els haurà costat Deu i ajuda arribar a aquesta conclusió.

Fluvià Rivers ha dit...

Ahir vaig anar a una conferència de Joan Subirats (Professor de l'UAB, especialista en la gestió i administració de polítiques públiques i autor de diversos estudis sobre política social i gestió de recursos públics) sobre "EL MOVIMENT DELS INDIGNATS: MOBILITZACIÓ PER A CANVIAR EL SISTEMA?". Molt i molt interessant!! Va dir un cosa que se'm va quedar, mentres que la indústria i la societat han evolucionat, la política no ho ha fet i que, més que una crisi, assitim a un canvi històric, entrem en una nova història. Va citar diversos autors com Sennet? (La corrosión del caracter) i Bauman (La sociedad líquida). Ja us ho dic, molt bona conferència!!!

Roy Batty ha dit...

Ep, Rivers! Saps si hi havia algú filmant per pujar-ho després al Net? Altrament, algú de la tripulació segueix el moviment al cor de la bèstia?

Fluvià Rivers ha dit...

Crosby & Nash...Teach your children well...tot un clàssic...avui he vist que també havia cantat Joan Baez...
Per cert, no vaig veure que es filmes si que fessin fotos!!!

Roy Batty ha dit...

El fet de poder parlar de clàssics i de penya que havíem vist en altres mogudes quan eren més joves ens mostren dues coses: la primera, que estem fent un retrocés cap un passat que creiem superat; i la segona es que hi ha gent que no canvia les seves conviccions, malgrat els anys que tingui i la pasta que hagi pogut fer a la seva vida.

Roy Batty ha dit...

Seguim batent records !!!

Fluvià Rivers ha dit...

Doncs precisament aquest rècord no m'agrada gaire...

Roy Batty ha dit...

Doncs aquesta noticia encara és millor. Ara que, després de molts estudis, el govern del PSOE ha identificat on es trobava el problema de la crisi, el PP aplicarà les solucions pertinents després del 20 de Novembre (quina data més bonica per guanyar unes eleccions!). O, com deia Jean Cocteau, Deu no hauria arribat mai al gran public sense l'anjuda del Diable

sinfu ha dit...

sort que a l'Ara fan coses com aquestes....http://www.ara.cat/comunicacio/Eugenio-humor-CD_0_590341078.html

Roy Batty ha dit...

Aquest post volia anar de gent que es pren per seriosa i no fa més que fer riure ... Ben mirat, l'al·lusió a l'Eugeni està ben trobada. Ara que, si aconsegueixes que'n Long John et compri l'edició del diumenge de l'Ara ...

Roy Batty ha dit...

Seguint amb l'humor negre (molt negre!) ... Mamma mia! En Marianu encara no ha arribat i això comença a prometre. I aquests bascs que segueixen sense demanar perdó ... Nchst!

sinfu ha dit...

Amb el Marianu tornarà aquell regust a Frente de Juvetudes, a la Sección Femenina, el SEU, la OJE....que es preparin a l'UAB, si volen seguir fent festes...per cert, hi vas anar Doc? http://societat.e-noticies.cat/la-festa-dels-barbars-58972.html

Israel Hands ha dit...

Crec que en Marianu és broma al costat dels que té per les voltes.Fa por l´Espe Aguirre,molta por...i que a Jose Mari no li pegui per tornar.

Roy Batty ha dit...

No li toquis l'Esperança al Sinfu, home. Ara que estudia per doctor ...

sinfu ha dit...

Doctores tiene la iglesia....

Israel Hands ha dit...

Òstia Sinfu,si no hagués vist el darrer post del bloc aquest comentari teu m´hagués passat per alt.

Roy Batty ha dit...

Jo no sé si ... Doctores tiene la Iglesia, però en tot cas si que Doctorados hay en Internet. I, vist lo vist, para compte que no acabis trobant feina i sent veí d'en Toni Peiret.

Roy Batty ha dit...

Seguint amb la sèrie la noticia del dia, el 3/24 publicava avui que La investigació que han portat a terme un grup d'experts sobre la catàstrofe de la central nuclear de Fukushima conclou, en un informe, que va ser "un desastre provocat per l'home"

sinfu ha dit...

I segons la premsa mundial, Errors humans i tècnics van causar l'accident del vol Rio-París el 2009 ara ja queda clar....

Roy Batty ha dit...

Si, s'ha de reconèixer que aquesta també és bona. En fi, al menys no han necessitat l'ajuda d'en Fox Mulder ni de la Dana Scully per arribar a aquestes conclusions.