dijous, 17 de novembre del 2011

NABIUS AGRES


Doncs això és el que vol dir Kastrati en Albanès, Nabius Agres.(o el que és el mateix en castellà: Arándanos Agrios). Encara que no ho sembli,doncs la foto està feta des d´un angle estrany, es tracta d´una benzinera. Sembla ser que les benzineres a Albània són com els bars a Sabadell, els pubs a Cork o les perruqueries a la Ràpita: n´hi ha per tot arreu.No us enganyo si us dic que cada tres-cents metres hi ha una benzinera i sembla ser que qui s´emporta la palma, pel nombre de sucursals que hi havia, era el senyor Kastrati.També un altre gran negoci (del que no tinc constància gràfica), pel seu nombre de garitos, era el rentat de cotxes anunciat com a "lavazo"...i  dic garitos per què el 99 % era quatre estaques amb un sostre d´uralita i un paio assentat en una cadira amb una manguera i un cubell. Curiós país Albania i us he de confessar que la traducció de kastrati l´he hagut de buscar al traductor.

15 comentaris:

sinfu ha dit...

Home, entenc allò dels pubs i els bars a Sbd i Cork, però, tantes perruqueries hi ha a la Ràpita? Segur que és per tota la teva tropa...

sinfu ha dit...

Com diria l'arquebisbe de Parets, "Quins collons!", ara que, imagina't una xarxa de gasolineres anomenades "Capat"....

Israel Hands ha dit...

A veure,que sobre la quantitat de bars no tenim res a envejar a SBD o Cork,però això de les perruqueries haurieu de veure-ho,que trobo que n´hi tantes com de bars.

Roy Batty ha dit...

Aviam, primer parlem dels Kastratis. En primer lloc, com em en Sinfu ja sap (a més de la salsa és un amant de musica clàssica), en Hands no ens està parlant dels castrati de la cristiandat. En segon lloc, estem parlant d'un grup que és molt actiu en el negoci de l'auto (gasolineres, túnels de rentat, ...), però també en el de l'alimentació (super's i pizzeries) i en el de les farmàcies. Com vaig comentar en privat a en Hands, també és un nom de família que és originari d'una tribu de les muntanyes del nord, a la frontera amb Montenegro: quelcom de l'estil de Pallarès, per entendre'ns.

Roy Batty ha dit...

Sobre les perruqueries de La Ràpita ... si que és veritat que, mirant al Google, se'n veuen la tira. Jo destacaria però aquestes: la de na Anna Sancho Estilistes, que té pinta de ser un centre de modernitat ... i de clavada. També destacaria una perruqueria que es troba a l'Avinguda Jacint Verdaguer: Peluqueria Paquito - Belleza y bienestar (en Long John m'ha dit que pensa fer-hi un salt). Ara bé, hi ha una perruqueria que, amb el seu nom, fa tota la diferencia, la Peluqueria Leidis, al carrer Gorria. Naturalment, estic esperant impacient la col.laboració d'en Hands per validar i ampliar aquestes informacions.

Israel Hands ha dit...

A veure,quan a una perreuqueria posen "estilistes",ja pots preparar el feix d´euros.El tal Paquito és un monyes d´aquí t´espero.La Leidis,com podeu suposar amb aquest nom,té pinta de ser dels anys 70.Clar que encara queden barberies com les de tota la vida,com la de Qintó.Però jo,personalment,vaig a Eva perruquera.

Roy Batty ha dit...

A mi me porta na Catherine, d'Aventure Coiffure. I, com podeu veure a la llista de preus, és una clavada. Tot i que és una de les més econòmiques que he trobat per aquí.

Israel Hands ha dit...

Estrany que la perruqueria sigui només per a messieurs.Ara que,no em diràs que no és sospitós això de que vagis a una perruqueria amb pinta de pub,només per a homes i que et porta una tal Catherine.

Roy Batty ha dit...

Doncs si que és especial, si. La veritat és que ... la tal Catherine és més aviat agraciada i simpàtica, com si diguéssim. I deu anar-li força bé perquè només curra quatre dies per setmana, s'ha construït una casa que no vegis i es pega uns viatges que t'hi cagues. Abans que us feu cap idea, dir que va ser na Lluïsa qui va dir-me d'anar-hi: jo tinc gairebé les mateixes dificultats que'n Doc per motivar-me a anar a tallar.me el cabell. De fet, es van conèixer perquè havia adoptat dos crios a Colòmbia i li va donar la vara a Lluïsa per que anés a parlar-los en espanyol, perquè no perdessin l'idioma. Ara bé, aqui del que es tracta ara, es de saber on van a pelar-se els altres membres de la tripulació.

Roy Batty ha dit...

Just per completar l'entrada precedent. la perruqueria està en un dels carrers més lletjos de la vila, que consti. Al menys comparat a d'altres llocs on he viscut abans. Per cert, que no us he ensenyat mai el lloc on treballo quan vaig a Olten, oi?

Israel Hands ha dit...

Collons!!!quins grans records que guardo de la casa de l´Av. de Milan.I tens raó que la perruqueria no sembla estar a un carrer massa alegre.D´altra banda Olten sembla un lloc preciós,però voldria saber si tens adjudicat un despatx amb vistes o et tenen entre quatre parets amb llum de fluorescent.Clar que amb la trajectoria inmaculada que portes a l´empresa,jo apostaria pel despatx amb vistes.

Israel Hands ha dit...

Senyor administrador del bloc:ja fa dies que em costa publicar els comentaris i,més d´un cop els he de repetir.Crec que només passa quan he de publicar el primer de tots,just quan has de posar la paraula de verificació.Á algú de la tripulació també li passa?

Roy Batty ha dit...

Benvolguts clients. Ens hauríem d'adreçar al suport tècnic de Google per confirmar-ho, pero tot i que les causes no son clares, possiblement estiguin lligades a una sincronització de les autoritzacions Blogger-Gmail que no funciona massa bé. Però com segons els cànons de la Customer Approach no es pot deixar un client sense una solució, us proposo la següent. Aneu a la pàgina principal del blog, i punxeu a Connexió. Si esteu ja connectats a Gmail veureu que us presentarà la pàgina del vostre perfil Google. Torneu després a la pàgina principal i, en principi, la disfunció ja no es repetirà.

Israel Hands ha dit...

thank you

Roy Batty ha dit...

Service!