dijous, 3 de novembre del 2011

quin país d'ateus ...

No m'estranya que'l senyor de blanc que viu a Roma i els del PP estiguin empipats amb vosaltres. La primera imatge és d'un bar de L'Escala: el Tot Cristu

Diuen que es menja bé i que té bona musica. Nosaltres no ho vam poder comprovar perquè ja estava xapat per vacances. Nchst! El segon correspon a un altre bar curiós: el Blue Demon Bar, al carrer de l'església (manda huevos!) de Platja d'Aro. Diuen que la gràcia del local son els combats de catch en viu i els cambrers que es dediquen a fer el seu show vestits (és un eufemisme!) de lluitadors de catch mexicans quan et serveixen. També estava xapat per vacances. Nchst!. En fi, que si mai aneu a un lloc o un altre durant la temporada i us deixeu caure, tingueu l'amabilitat d'informar-me de què us han semblat.

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ah, si! Un lloc que'm va frapar va ser el Casino dels Nois, o de La Constància, a Sant Feliu de Guíxols. I no solament perquè és un local de mitjans del XIX d'un estil al.lucinant neo-mossàrab, està ple de iaios jugant al domino, sembla que es menja de conya (nosaltres vam anar a mitja tarda) i son culés fins el moll de l'os.

Roy Batty ha dit...

I un altre lloc guapo de veritat on vam anar és Llafranc, on també vam dinar força bé i, a causa dels efectes d'un vinet que estava la mar de bo, me vaig pegar una migdiada històrica a un banc del passeig, davant la platja. Històrica per la dormida, però també perquè el malparit d'en Isaac me va deixar sol dormint al banc i se'n va anar a fer un tomb.

Roy Batty ha dit...

I què dir d'Aiguafreda, de Pals, de Sant Martí d'Empúries, d'Aiguablava, de Sa Tuna ...?