diumenge, 13 de novembre del 2011

un vell film ...

The Magic Christian, traduit a l'espanyol com Si quieres ser millonario no malgastes el tiempo trabajando, es va estrenar el 1969 i és una successió de sketchs dirigida per en Joseph McGrath, a partir d'un guió basat en un llibre de l'americà Terry Southern al que Graham Chapman i John Cleese (futurs Monty Python) li van donar la touche British.
Sir Grand (Peter Sellers) és l'home més ric del mon i adopta un jove rodamón (Ringo Starr) al que introdueix en els secrets de la vida en un creuer que anomenaran Magic Christian. Un film amb l'estil Monty Python avant l'heure, escenes surrealistes, critica àcida del capitalisme en general i del Regne Unit dels 60's, i amb un càsting d'actors impressionant: Peter Sellers, Ringo Starr, Richard Attenborough, Laurence Harvey, Christopher Lee, Raquel Welch, Roman Polanski, John Cleese, ...

10 comentaris:

sinfu ha dit...

la peli està sencera a la net?

Roy Batty ha dit...

M'ha semblat veure a youtube que si: en varis talls. Ara bé, no sé si haurà envellit bé, i si els sketchs no estaran ja massa passats de moda. Dones-li un cop d'ull i ja me diràs.

Roy Batty ha dit...

Per cert, Sinfu. Dels altres no dic res perquè, tret d'en Hands, son uns impresentables. Però tu també t'estàs fent rar de veure per aquí. Tens una agenda massa carregada o què? Sobre en Hands, dir que avui he parlat per phone amb ell i resulta que té problemes amb la connexió al Net. Kawen la mar salada!

sinfu ha dit...

Voy más de culo que san Patrás....Vaig acavar el master i just començaren les classes d'espanyol. En faig quatre, dos a la UCC i les altres a una secundària i a una escola d'adults. Com que l'olla ha de bullir, treballo un parell de dies a pub, i a sobre he "començat el doctorat. Ara ja ho saps!

Israel Hands ha dit...

Collons Sinfu,no has anat amb tonteries en el teu retorn al mon acadèmic:classes,master,doctorat.Sort que encara et queda el Pub.

Israel Hands ha dit...

No he vist el film,però crec que la banda sonora és de´n Ringo.Sabeu si és cert?

Roy Batty ha dit...

Segons la biblia wikipèdica: The movie is often remembered for its song "Come And Get It" written and produced by Paul McCartney and performed by Badfinger, a Welsh rock band promoted by Apple Records. The lyrics refer to Grand's schemes of bribing people to act according to his whims ('If you want it, here it is, come and get it'). Thunderclap Newman’s "Something in the Air" is also prominent in the film's soundtrack.

sinfu ha dit...

Ja ho veus Hands, ara començo a entendre al pobre Doc i la vida espelusnant que m'espera...

Israel Hands ha dit...

Si tio,ja et veig menjant conill cada dia.

Roy Batty ha dit...

En realitat va dir que menja de tot. Però era una conversa privada entre en Sinfu i en Doc. I jo, en baralles de gitanos, no m'hi fico.