diumenge, 20 de novembre del 2011

L'ACB i el triomf de la democràcia ...

18 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

L'última frase ho diu tot: "ha estat un triomf de la estupidesa humana sobre el seny..."

sinfu ha dit...

el triomf de la estupidesa sobre el sentit comú....el menys comú dels sentits!

Roy Batty ha dit...

Vist des de lluny, si el PPSOE me donava grima, els de la Rosa Díez presentant-se com a centre progressista (i convencent a molts ex votants del PSOE) o els d'IU amb els indignats lluitant per la circumscripció única ... i fotre's amb Catalunya que dona tots els vots del mon ...

Roy Batty ha dit...

Kwen 10!!! Acabo de veure que, a Parets, el PP ha tret més del 21% de vots amb gairebé un 70% de participació. Més o menys el mateix que a BCN, menys que a Cerdanyola (22.6%), un xic més que a Sabadell (18,6%) i de lluny molt més que a La Ràpita (15.76%) o Olot (10.5%). Però què ha passat aquí?

Fluvià Rivers ha dit...

A Sales de Llierca (Garrotxa) el partit pirata a doblat en vots al PP...

sinfu ha dit...

Si els que comencen a votar no saben de "la misa la mitad"!!! http://www.youtube.com/watch?v=U_NWJgRYD4o

Roy Batty ha dit...

Va, no siguis aixi, Sinfu. Si no havien nascut, home! Es com si a tu te diguessin què va passar el 1er de Març de 1951 i no sabessis respondre res sobre la vaga dels tramvies de BCN. O el 25 de juliol de 1909 i no sabessis respondre que el començament de la Setmana Tràgica. El que passa és que'ns fem vells i al jovent no l'interessen les nostres batalletes. Canviant de tema, que no gaire, al·lucino amb lo de Sales de Llierca, Rivers!

Fluvià Rivers ha dit...

La gent de la Garrotxa ÉS DIFERENT!!! I parlo amb coneixement de causa!!!

Israel Hands ha dit...

Fua,jo com a bon pirata vaig votar al seu representant al senat.De tot l´altre em vaig decidir pel tio aquell de l´escó en blanc.

Roy Batty ha dit...

Doncs no ho trobo bé, Hands. Pensa que hi ha gent que dona el millor de si per representar-te.

Israel Hands ha dit...

Si,si...donen el millor de si per a representar-SE!

Fluvià Rivers ha dit...

Dormint...per agafar més idees...

Fluvià Rivers ha dit...

Sant Munt de Fems...feia temps que no el tornava a veure!!!

Roy Batty ha dit...

Va, no ens fiquem més amb en Pepillo, que acabo de veure que ahir va dir que dejará la "primera línea" de la política (si, clar, no ens l'imaginàvem al govern Rajoy) i que Es bueno que algunos demos un paso atrás. Si, clar, i hauria estat la hòstia si l'haguessin donat molt abans. En fi, just recordar que si aquest no és de Sant Munt de Fems, va nàixer a Palas de Rei (Lugo) ... així, modestament. I que, encara que no ho sembli, li porto tres anys al malparit aquest.

sinfu ha dit...

Quin gran ministre hauries pogut ser, i ho dic seriosament.

sinfu ha dit...

I aquest altre, va arribar a Predident de la Generalitat i ara http://www.lavanguardia.com/opinion/articulos/20111129/54239488375/quim-monzo-el-senador-jose-montilla.html

sinfu ha dit...

En Pau Riba la va clavar!http://www.youtube.com/watch?v=JlJx7_0wr7E

Roy Batty ha dit...

Completament d'acord amb en Quim Monzó. Sols que aquest tio no solament s'ha dedicat a embrutar el càrrec de president de la Generalitat, primer fent de botones del PSOE i ara de senador. Es que és gràcies a ell, i a l'altre malparit d'en Clos, que TV3 va deixar de veure's al País Valencià, per deixar pas en freqüència a la cadena de l'estimat Buenafuente. En fi, estem parlant d'un tio que no ha currat mai a la seva vida.