dimarts, 7 de febrer del 2012

aquesta setmana està fent fred de debò ...

Doncs res, que volia deixar un constat gràfic de la que està fotent per aquí aquests dies. Ah! I recordeu que estem parlant d'alçades d'entre 300-800m, a la vila, i a la vora del llac. Si voleu veure un diaporama més complet, us passo el de l'edició de dissabte passat del 20 minuts.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

suposo que tens el carro al parking? ara entenc el que dius de fumar fora....

Roy Batty ha dit...

Home, si que tinc el carro al pàrquing. Altrament, tenint compte que no l'agafo gaire, tindria la bateria més morta que'n Tàpies.

sinfu ha dit...

quina és la previsió per als propers dies?

Roy Batty ha dit...

Fins el proper dimarts no està previst que pugin les temperatures. Clar que, pujaran perquè han anunciat la neu! Ara per ara, els llacs continuen gelant [1][2]

Roy Batty ha dit...

Aviam si això pot interessar en Doc i treure per uns minuts en Hands del Facebook. D'una banda, que faci més fred a la plana que a les muntanya (la famosa inversió tèrmica). D'altra banda, que faci més fred a Istanbul que a les illes Spitzberg (la famosa oscil.lació àrtica? ).

Israel Hands ha dit...

Disculpeu el retard.A veure,que només amb la imatge del museu olímpic de lausanne (del qual en vam poder gaudir uns 20 minuts)ja en tinc prou per a que se´m gelin les idees.D´altra banda,estic seguint partit a partit el torneig de rugby de les 6 nacions (Sinfu,si no espabileu ho teniu pelut)i, a banda que el França-Irlanda es va haver de suspendre pel gel i la neu,l´Italia-Anglaterra es va jugar finalment en un camp totalment cobert de plaques de gel i nevant tota l´estona.Si no fos per què deien que era Roma,semblava un camp de futbol ucrainès!-

Roy Batty ha dit...

El gran fred s'ha acabat avui i, encara que s'ha passat tot el dia nevant (i a hores d'ara, encara ho fa), podria dir-se que gairebé que sentíem com si fes calor. Si això us pot semblar una animalada, deixeu-me acabar la crònica amb dues noticies. La primera va sobre com s'ho pot passar de bé la penya de Schwytz amb un piolet i un encenedor al damunt d'un llac gelat (no us perdeu el vídeo). Clar que, per beure's l'enteniment, els dos animals que van ficar el carro al damunt del llac de Neuchâtel i es van dedicar a fer derrapades.