diumenge, 19 de febrer del 2012

Monarquia o República

Vaja, seguint amb el tema, aquí teniu un vídeo que van passar a Tv3 fa uns dies i un de divertit, no per a tothom, ésclar! Res de l'altre món, però com a mínim se'n parla...

14 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Hòstia, Sinfu. Una hora i quart de vídeo! Diguem que surt alguna cosa que no sàpiga i miraré de fer l'esforç. Sobre l'altre ... bé, diguem que ningú no me convencerà que es tracta d'un error intencionat. Això dit: Bravo!!!!

sinfu ha dit...

Jamen Morrison...quin gran trompetista! Ara li haurien de posar al Rei aquest himne quan vagi a caçar ossos a Sibèria... http://www.youtube.com/watch?v=nd5hXdSEnWA&feature=fvst

sinfu ha dit...

No parlen de les seves "pelandusques", ni dels accidents de la seva infantesa, ni de.... de fet, el mèrit del programa, si en te, és el de parlar d'aquest tema. I sobre tot, per sentir parlar a personatges tan entranyables com en Peces Barbas, Vidal-Quadras, o en Duran Lérida per citar-ne alguns. També hi ha l'Anassagasti (sempre un espectacle, en Tardà, o el Conde de Sert......

Israel Hands ha dit...

Visto lo visto,ni una cosa ni l´altra.Mentre hi hagi un pàjaro al capdavant de l´estat,la pasta igual la fotran.I sinó,mireu les repúbliques del voltant com ara França amb Jacques Chirac o Alemanya amb Christian Wulff.

Roy Batty ha dit...

Bé, deixant a Sarkozy de banda ;D dir que els reportatges apologètics i ditiràmbics ... m'interessen més quan toquen certs punts d'interès.

Roy Batty ha dit...

Recomano una visita a aquest blog. Per cert, heu llegit algú el llibre que va publicar El Punt sobre Els borbons en pilotes? Personalment, trobo que el punt més rellevant del llibre és el moment en que la dona de Carles IV, Maria Luisa, que va morir als braços de Godoy, va escriure el seu testament i el va compartir amb el seu confessor fra Juan de Alamaraz: Ninguno de mis hijos lo es de Carlos IV y, por consiguiente, la dinastia de Borbón se ha extinguido en España. En Carles IV va anular aquest testament. Després vindrien Isabel II i l'Enric Puigmoltó, però això ja és una altra historia: Se ha hablado mucho de mi amplia libido, pero si me casaron con un hombre homosexual, es lógico que yo me buscara a Enrique de Ruiz PuigMoltó para engendrar a mi Alfonso XII.

Roy Batty ha dit...

I tu que'n penses, Sinfu, de l'escot de la princesa Mary de Dinamarca

sinfu ha dit...

Rectifico l'error....

Tu saps que jo sóc un senyor i mai no et deixaria mirar la princesa d'aquesta manera. Ara bé, també podríem aplicar aquella màxima que diuen entre Antequera i los Cerros de Úbeda: "Lo que tienen que comerse los GUSANOS que lo vean los cristianos".

Ara!

sinfu ha dit...

El bloc és boníssim! A saber si ja hi ha una nova edició actualitzada del llibre.

Roy Batty ha dit...

Home, la veritat, la veritat ... es que tampoc sé massa bé que li mirava a la princesa! I canviant de monarques, jo tinc el llibre a casa, ho dic per si algú s'anima.

sinfu ha dit...

Després de saber les notícies sobre l'enèssima caçera del Borbó en terres africanes, el nostre corresponsal a Botsuana, Admil Alponsà ( que casualment estava recollint papallones amb el Padre Mundina), ens ha enviat la seva crònica personal: "En Juanka estava seguint un curs ràpid de caça per internet, però com que la resta de l'expedició estava escoltant a crit pelat una cancó i no el deixaven concentrar, va haver de sortir a demanar-los que baixessin la música, amb tan mala fortuna que va caure i es va fracturar el maluc. Hi ha però, qui diu que el que realment va passar va ser això".

Roy Batty ha dit...

Quan va dir allò de que augurava un futur de molts sacrificis per Espanya, no estaria pensant en que els espanyols tindrien accidents de caça a Botswana, oi?

Roy Batty ha dit...

El que faltava, i ara van i se li revolten els súbdits!

sinfu ha dit...

els subdits i les colònies!