dissabte, 18 de febrer del 2012

Queen Anne´s Revenge

Queen Anne´s Revenge és un boníssim tema interpretat per Flogging Molly i que crec que val la pena escoltar. Queen Anne´s Revenge també era el nom del vaixell pirata comandat per Edward Teach,més conegut com a Barbanegra. Tot això ve al cas per què l´altre dia vaig veure la darrera peli sobre les aventures de´n Jack Sparrow, on gairebé compartia protagonisme amb en Barbanegra i, evidentment, navegaven en el Queen Anne´s Revenge. I ja per arrodonir-ho: sabeu qui era el segón d´ abord del Queen Anne´s Revenge a les ordres de´n Edward Teach? Doncs un tal Israel Hands!

5 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Volia insertar el video del tema al post però no hi ha hagut manera,i si el voleu escoltar haureu de punxar al títol....a no ser que el blocmaster em dongui un cop de ma i el post quedi com cal.

Roy Batty ha dit...

Aviam, que resulta que els de WMG han bloquejat els enllaços a youtube per escoltar el tema. He deixat l'enllaç que tu havies ficat al títol de la pàgina i n'he afegit un altre al principi de l'article esperant que si mai demanen a youtube d'esborrar-ne un, sempre ens pugui quedar l'altre.

Roy Batty ha dit...

Oops! Dit això, un tema excel.lent, Vive Dios!

sinfu ha dit...

i tu no surts al vídeo, Hands?

Israel Hands ha dit...

No i no he estat molt alerta,però a la peli d´en Jack Sparrow crec que tampoc...