dilluns, 6 de febrer del 2012

Wear Sunscreen ...

..Segur que ja el coneixeu. Però mai fa mal d'escoltar un altre cop aquest tema, basat en l'article que Mary Schmich va publicar el 1997 al Chicago Tribune.


4 comentaris:

sinfu ha dit...

Doncs no el coneixia. Però m'agrada, i em sembla que li passo a l'Annie, que diumenge fa 21 anys!

Roy Batty ha dit...

En Isaac va fer 17 dimecres passat i, la veritat, si ja no m'atreveixo a dir-li que s'abrigui, no et dic ja passar-li aquest vídeo. El que és una passada, és que s'ha ficat de moda portar el mínim sindical de roba en hivern: això val per en Isaac (samarreta i una caçadora de roba) per Yaël (un sweater al damunt de la samarreta i una jaqueta d'hivern que cal portar oberta). Tots dos amb bambes i, des de que menciones la paraula anorak, mirada d'incomprensió, com si estiguessis grillat. I els fills dels veïns i dels companys de la feina igual. I ja veus la que està caient! Per Irlanda és el mateix?

sinfu ha dit...

si nano, si. Ahir estava a la uni i veia el personal amb samarreta, i tot i que aquí no fa tant de fred, (estàvem a 7 graus) el jovent està tocat de l'ala.

Roy Batty ha dit...

Avui hem aconseguit que la nena es fiqui l'anorak. Clar que, feia un vent brutal i -9°C quan ha sortit de casa. No podia ser de cap altra manera, no s'ha pujat la cremallera. Faltaria més!