dissabte, 18 de febrer del 2012

Dropkick Murphys Again

...Deixeu-me penjar uns vídeos d'aquest grup que no deixa de revolucionar el punk cèltic seguint essent fidel a les tradicions i creant un ambient fenomenal als seus concerts.
Punxeu al quadrat abaix a la dreta dels vídeos, tots menys el darrer tenen una resolució força acceptable.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

I no per conegut i escoltat no deixaré oblidat aquest tema magnífic

sinfu ha dit...

aquestos són irlandesos d'amèrica, no? per que aquí a Irlanda, sembla que no hi hagi massa interès per ells.

Roy Batty ha dit...

Home, tu ets una català que viu a Eire i saps perfectament el que els importes als que viuen a casa: el cas més recent, les emissions de TVCi per satèl·lit. El problema és que, amb els anys, aquest sentiments acaben sent reciprocs. Tornant a la qüestio inicial, si punxes el títol del post aniràs al Wiki i veuràs que es van crear com a banda a Massachusetts i que tenen una historia d'allò més interessant. Per la resta, me sembla que als USA hi ha més Irlandesos que a Irlanda i que aixequen les suficients passions i bon rollo per no haver de preocupar-se del que'n pensin d'ells els Irlandesos de l'illa.

Israel Hands ha dit...

Crec que ja vam parlar del tema dels irlandesos a Nordamèrica.A banda dels Dropkick (i de rebot els Street Dogs),els Flogging Molly crec que són de Los Ángeles ,The Mahones,d´Ontario(Canadà)i the Real McKenzies de Vancouver.També tenim aquests perles que crec que són alemanys,tocant un tema boníssim,per cert.

Roy Batty ha dit...

Doncs si, Hands, els Fiddler's Green sont alemanys. Altres no celtes també força bons son els serbis Ortodox Celts o els eslovens de Happy Ol`McWeasel. Seguint amb els grups d'origen irlandès arreu del mon, trobem altres grups interessants com Finnegan's Hell, The Gentlemen, Paddy And The Rats o els australians The Rumjacks ... (continuarem)

Israel Hands ha dit...

Merci atty,vaig a prendre nota que,excepte paddy and the rats,els altres no els conec.

Roy Batty ha dit...

Home Hands, tu les tens totes! Escolta'ls i, si trobes altres temes d'ells, o altres grups ... ens els fas conèixer en aquest post o enllà on vulguis.