dimecres, 18 de juliol del 2012

Ajudem en Hands!

La permanent del Consell de Seguretat del Geògraf Solitari (GS) ha encarregat a un eminent biogeògraf de Cerdanyola la preparació d'una operació de comando per venir en ajuda de l'eminent membre del GS, l'honorable Israël Hands. En efecte, segons la redacció de la Televisió de Catalunya (que, gràcies als pactes del president Mas amb el PP, ja no es pot veure fora del país), la descoberta d'una granota toro ha activat les alarmes al Delta. Entre les diferents estratègies avaluades pel cabinet de crisi per suprimir aquesta greu amenaça, s'han descartat les proposicions de passar-li un vídeo d'en Toloriu o de fer-li llegir un o dos números dels Documents d'Anàlisi Geogràfica, més que res perquè aquestes accions estan prohibides explícitament per les convencions de Ginebra. Esperant que'n Doc trobi un moment per actuar de manera contundent, no dubteu en enviar a en Hands les vostres demostracions de simpatia i solidaritat. En Sinfu diu que, pel mateix preu, si voleu enviar-li a ell una bona ampolla de vi, us quedarà molt agraït.

4 comentaris:

sinfu ha dit...

Jo tinc una idea. Ja que a les terres de l'Ebre encara fan els correbous, em pregunto si no podrien aprofitar les granotes i seguint l'exemple del Cordobés, fer un espectacle que es digués "el salto de la rana toro"

sinfu ha dit...

Això del vi sona molt bé....però penseu que pel mateix preu que pagareu per enviar una ampolla, podeu enviar una caixa....

Roy Batty ha dit...

Doncs si que és una idea. Una altra seria de demanar a un vell amic nostre si vol anar a fer una correguda per les Terres de l'Ebre. En fi, ja veieu el que vull dir, ara no me malinterpretis, Hands.

Roy Batty ha dit...

Els problemes s'acumulen per les rodalies: Un metge especialista en marihuana substitueix Felip Puig com a pregoner de Rasquera.