dissabte, 21 de juliol del 2012

birres i més birres ...


Una cançó dels Buhos que, a més de ser de Calafell, son culés fins el moll de l'os ... Almenys entre el 2006 i el 2009 van estar fent un promig d'una cançó setmanal dedicada al Barça: després, espero que trobessin altres coses que fer. Tenen un clip: Correfoc que, cada cop que el veig, me fica la pell de gallina a l'exil.li. Deixant de les cançons dedicades a Messi, Etoo i al Barça en general, també m'agrada el tema dedicat al Nen dels 80 (en tot cas, me fa pensar en algú que conec!). I bé, encara que avui actuen a Sta. Margarida i Els Monjos, la veritat és que, a part de per les birres, m'he recordat d'ells perquè fan gira amb l'Albert Pla. I aquest animalot, té un tema que es diu Juerga Catalana, que va d'una espècie de Road Movie que, sortint d'un poble que coneixeu molt bé, fa un tomb per tot Catalunya fins tornar a aquest poble: escolteu el tema perquè s'ho val. I ja en parlarem ... (per cert, si punxeu l'enllaç a la pàgina de Els Buhos, us podeu baixar el seu darrer CD)

3 comentaris:

sinfu ha dit...

He parlat amb el Doc sobre el magnífic tema de l'Albert Pla, i diu que remourà cel i terra per que esdevingui el nou l'himne oficial del departament de geografía, perquè en el que hi ara, la biogeografia hi té massa pes.

Roy Batty ha dit...

Home, jo crec que és un tema d'obligat aprenentatge en qualsevol curs de Geografia de Catalunya, cas que n'hi hagi algun, clar.

Roy Batty ha dit...

En un registre força diferent (més que res perquè me sembla que s'ha ficat les calces de la seva àvia), aquesta xiqueta també me sembla que és del Barça.