dilluns, 2 de juliol del 2012

Un altre que se´n ha anat

Doncs si companys,m´he quedat de pedra i un xic buit quan he sabut que en Toni Nadal ha marxat per sempre. Potser el recordeu si,de tant en tant, podeu sintonitzar tv3 i el vèieu fent la meteo o el programa "Espai Terra".I m´ha sapigut greu  ja no per què es una persona que veus totes les setmanes a la tv, sinó també per què tot just fa un any va aterrar aquí a les salines per a fer un capítol d'aquest programa, i vaig tenir el goig de passar un matí amb ell.
L´accident va passar al Parc Nacional d´Aigüestortes mentre feia una travessa de muntanya. Una llàstima.

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Toni Nadal,Geògraf.

sinfu ha dit...

No som res.

Roy Batty ha dit...

Jo ho he llegit aquest mati al Ara i havia pensat en escriure't un mot, Hands. En fi, que reprenent el que acaba de dir en Sinfu, no ens hem de capficar amb totes les animalades que ens capfiquem perquè, a la fi, estem de passada i això passa ràpid. I després del que me va passar, sé del que parlo. Com no és cansava de repetir-nos a classe na Anna Cabré ... A les penes, punyalades. I als disgustos, gots de vi

Israel Hands ha dit...

Tens tota la raó.Per cert,molt interessant l´entrevisdta a l´Anna Cabré.

Roy Batty ha dit...

Jo recordo na Anna Cabré amb molt de carinyo. I això que mai me va pagar els 15 dies que vaig treballar per ella al Centre d'Estudis Demogràfics. També és veritat que el malparit que li portava la informàtica per aquella època no me va deixar fer res. Però no importa, quan estava avaluant la possibilitat de ficar-li unes cullarades de Turbo-Lax a la tassa de cafè, vaig començar a currar per na Miren Etxezarreta. Recordo que m'ho vaig passar de puta mare amb el bandarra del seu fill: el tio era la hostia (a més d'una de les persones més inteligents que mai he conegut), i ens quèiem super bé. Mentre na Anna (la noia de l'esbart dansaire de Granollers, te'n recordes, Doc?) i en Libanès.dat, que també era conegut com Cocoliso, li feien la pilota a la catedràtica marxista treballant com a negres. Recordo que en Cocoliso fins i tot li passava el carro pel túnel i altres serveis d'aquest tipus: per ser de la família de na Frederica Montseny, era especialment humiliant de veure el que estava disposat a fer per una bona recomanació quan sortís de la Uni. Bé, he acabat descobrint que després ha acabat fent coses molt més lletges, i no me refereixo solament al Coaching Trasnformacional. Clar que, tenint en la seva llista d'amistats una Consultora Freelance en Feng Shui ...

Israel Hands ha dit...

Ara el recordo...aquell crak de la Informàtica.Quin fenòmeno.Ara que també recordo el fill de l´Etxezarreta,que el tio feia Periodisme i geografia a la vegada,i a la classe del vell Miró i a Prehistòria fotia unes copiades del llibre d´escàndol.Ara que,he de reconèixer que el paio tenia arte,per què no el van ensopeguar mai.

Roy Batty ha dit...

Arte o ... parte ... Aviam qui era el guapo que passava per ser un fatxa suspenent el fill de na Etxezarreta! Però, si que tenia classe fotent-li morro a tot, si.