dimarts, 17 de juliol del 2012

seleccions catalanes

La passada setmana (del 5 al 8 de Juliol), es va celebrar a Hasselt (Bèlgica) el campionat d´Europa de Twirling on va participar la selecció catalana. Potser la notícia (que també ho és) no està en el tercer lloc que van aconseguir (i que els dóna passaport per al pròxim mundial a l´Agost  a Villebon sur Ivette,prop de París), sinó en la vergonyosa retirada de la selecció espanyola en assebentar-se de la presencia de les catalanes. Només cal mirar la foto per adonar-se´n que el qualificatiu de vergonyós és prou encertat. També, casualment, la selecció catalana tenia al costat a la de Suïssa, on potser participava algú que coneixem be (Batty,vau anar?). En fi, que sembla que la federació espanyola de twirling és tant rància i messetària com els que governaven i governen ara.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Ho he llegit al Vilaweb fa una estona. I he enrecordat aquell diumenge al matí a cal Batty...Hi dues coses a la foto: el tamany de l'estanquera (el tamany importa?) i la cara de la nena amb el cartell d'spain....que hagin preferit no participar i deixar la pobre nena sense competir (segur que no entén res) per salvaguardar "la unindás de la tapia" ....cony! avui fa anys que els fills de puta la van liar!

Roy Batty ha dit...

Doncs encara no té l'edat per anar-hi, Hands. Però dues de les nenes a qui feia el taxi quan veia bé si que van anar-hi. Pel campionat d'Agost si que hi anirà amb Lluïsa per veure el nivell de les més grans i donar suport a les seves companyes. Això dit, la foto val el seu pes en or i m'ha fet riure la tira. Vaig a enviar per mail el post a la family com a record.