dissabte, 7 de juliol del 2012

Sapporo Beer Commercial - Legendary Biru





Un anunci que'm va passar el meu pare ja fa temps. Es tracta d'una birra japonesa i és molt recomanat de veure'l, si possible, a plena pantalla. Molt més currat, per exemple, que la tontainada de Cardinal que, a sobre, no aguanta ni el fred de La Brévine.

10 comentaris:

sinfu ha dit...

Bon anunci i bona cerveza. La vaig tastar quan vaig anar al Japó. Pots comprar birra fins i tot al carrer, a les vending machines, però ara també així.

Roy Batty ha dit...

Bé, jo només he escoltat la versió italiana, que és la que canta en Hands quan venen visites. Els kamakus es queden tant impressionats que, quan passa la gorra de Pinsos Grau, la penya es deixa més pasta que a un concert dels Rollings.

Israel Hands ha dit...

Perdó mestre,aquí les gorres tipus pinsos Grau s´estilen poc.Aquí utilitzem uns barrets de palla de Fertilizantes Gombau o de Bassagran.

Roy Batty ha dit...

Home, jo deia Pinsos Grau perquè estan a Lliçà de Vall i sempre han sigut una institució. Fins i tot Sor Citroën se posava la gorra de vegades a classe de Geografia Agrària, per explicar a Marx.

Israel Hands ha dit...

Doncs sort que no la vaig ensopegar mai amb la gorra ficada,sinó ja em veig amb Geografia Rural fent-li companyia a Informàtica per a les ciències socials.

sinfu ha dit...

Sabeu que hem vaig trobar la Sor Citroën fa un parell de setmanes als ferrocates catalans?
Anava jo a veure al Doc a Bellaterra, quan de cop, a l'estació de Sant Quirze va entrar ELLA...jo la vaig reconèixer però no sé si ELLA em va reconèixer a mi. Us asseguro que no portava gorra de cap mena, els cabells quasi blancs, això sí. Jo vaig baixar a l'Autònoma i ELLA va seguir al tren. Van ser 5 minuts només, però a fe de 10, quin "sustu"!!!

Roy Batty ha dit...

Decididament, ja no et lligues a las profas del departament com abans, Sinfu. Per cert, vas anar a veure na Gerda? Encara tenia la filipina aquella que l'odiava a mort?

Israel Hands ha dit...

Collons Sinfu,sembla que la teva visita a la UAB mereix un post especial.

sinfu ha dit...

Si tio, no sóm res. L'únic que lliga és el Doc, no sé que em va dir d'uns exàmens orals....

Roy Batty ha dit...

Si però li va fer el dentista del dispensari de la UAB, perquè li feia mal una càries. No us deixeu enganyar per aquest fantasma, que jo ja fa temps que el tinc filat.