dimarts, 10 de juliol del 2012

Som una Noció


El debat segueix, com sempre, però el que ahir van protagonitzar al RAC1 el director de La Razón i el president d'ERC va ser genial!

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Jo es que estic molt confós amb aquestes coses. I historiadors i prehistoriadors, no fan més que complicar-les. Quan penses que al primer habitant conegut de la Catalunya històrica, li van ficar de nom ... Aragó XXI. I que aquest nom respon al d'una cova que es troba ... al Rosselló, tens el sentiment de que t'estan enredant un altre cop. I només surts del dubte quan te diuen que aquest senyor era Sapiens Sapiens. I és que, als catalans, el bon Déu no ens ha donat mai el do de la modèstia. Clar que, pel que li va servir: No podem saber si Aragó XXI va morir de mort natural, de ferides de caça o d'un cop contundent al cap. Però el crani presenta una incisió feta amb instrument de pedra i, segons el professor Henry de Lumley, això fa pensar que després de mort li van extreure el cervell per menjar-se'l. Tot seguit, les seves restes van ser llençades a les escombraries juntament amb els ossos dels animals morts pel clan. Espero que ara ningú ens surti amb el rollo que els del clan eren del Madrid!

Roy Batty ha dit...

Sense que tingui res a veure en com va acabar en Aragó XXI, dir que no me sembla gens bé que la Generalitat publiqui les coordenades i el NIF d'aquell vell company que sabia tant de llengües germàniques. No sé, a algú se li podria acabar passant pel cap comprar una animalada amb el NIF d'aquest company i fer-la lliurar a casa seva. Menys mal que nosaltres no som així.

sinfu ha dit...

Doncs el company del què parles, ara que ho dius, té una retirada a l'Aragó XXI....per cert, li comprem alguna cosa?

Roy Batty ha dit...

El burro català ja el tenia i se'l va vendre. Aviam si en Doc, que és amic seu té alguna idea.

sinfu ha dit...

Igual el Hands es vol treure l'stock de sal...

Roy Batty ha dit...

No m'acaba d'agradar això de que estiguem parlant del burro català i surtis tu amb que igual en Hands es vol treure el stock de sal. No anirà amb segones, oi?

Israel Hands ha dit...

Batty a aquestes alçades ja hauries de saber que en Sinfu mai parla amb segones.

Roy Batty ha dit...

Justament, per això ho deia. El cas és que, malgrat tot el que s'ha deixat fer per aquell gitano de Sants, és un tio legal.

sinfu ha dit...

Doncs ara que ho dius, potser transports bou podrien portar-li la sal a l'Aragó XXI, i així tampoc no cobra i jo recupero l'autoestima!

Roy Batty ha dit...

No sé que dir. Tot depèn d'on vulguis arribar amb això de l'autoestima, Sinfu.