divendres, 13 de juliol del 2012

Original Punk Rock Heavy Metal Karaoke


Perdoneu la meva ingenuïtat, però és que no n'havia escoltat parlar mai. Avui estàvem sopant a taula i veig al telenotícies que, no recordo on de la Suïssa alemanya, havien obert un nou karaoke on passaven temes de heavy metal i punk. M'ha anat de poc que no se'm travessi el menjar a la gola! Després he estat passejant-me per la xarxa, i he vist que la cosa és més vella que el restrenyiment d'en Paul Christmas. I, no podia ser d'una altra manera, a Can Fanga i perifèria, la cosa està ja més que passada de moda, i només continuen anant els incondicionals. Per cert, canviant de tema, sabíeu que The Cult actua a Razzmatazz el proper 17 de Juliol?

10 comentaris:

sinfu ha dit...

I jo que pensava que sortiries tu al karaoke...ara que si no et saps la lletra, millor deixar-ho.

Israel Hands ha dit...

Si és que el que no estigui inventat ja...Altrament The Cult mai m´ha dit massa cosa,però sí que sembla que hi ha un munt de bandes que tornen als escenaris:nostàlgia o falta de peles?

Roy Batty ha dit...

Un munt de bandes que tornen als escenaris? Nostalgia? Falta de peles? No sé perquè dius això, la veritat.

Israel Hands ha dit...

Vaja cartell Batty.Intento col.locarte un cartell del Resurrection Festival,que enllaça una mica amb la trobada a la plaça de l´Obradoiro,però no m´accepta l´etiqueta html.En fi,si li vols donar un cop d´ull http://www.resurrection-fest.com/

Roy Batty ha dit...

Doncs si que també deu n'hi do. Voleu dir que tot aquest revival no té alguna cosa a veure amb els extraterrestres? No sé, ara mateix me vé al cap un film molt conegut ... fa ja molts anys.

Roy Batty ha dit...

Bé, com ningú encara no ha dit res, deixeu-me solidaritzar-me en nom de tots amb les Pussy Riot i condemnar, un cop més, aquesta farsa democràtica que s'està vivint a Rússia des de la caiguda (?) del comunisme

sinfu ha dit...

En solidaritat, podríem enviar a Las Vulpes.

sinfu ha dit...

Tal i com estan les coses a Rússia, potser aquests també anirien a la garjola si actuessin ara a Moscú.

Roy Batty ha dit...

Modestament, jo crec que els Putilatex tindrien molts més numeros. Per no parlar de La Ogra, que segur que acabava a una mina de sal a Siberia (justificadament, afegiria). Ara bé, amb els Exterminador no crec que els tinguessin ben ficats per ni tant sols tocar-los.

Roy Batty ha dit...

Per cert ... heu escoltat un clavo en los huevos ...