divendres, 20 de juliol del 2012

Las ideas claras....

21 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Collons amb la Ministra de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad ... Aixo dit, acabo de llegir un article al d'en Sebastià Alzamora al ara.cat que va un xic en la mateixa linia:'La postura del PSC', per Joaquim Nadal. Passo uns extractes: Abans que res voldria aclarir que la votació del nostre grup al Congrés contra el corredor mediterrani, així com el nostre rebuig al concert econòmic per a Catalunya, no són el que semblen sinó que semblen el que són (...) Voldria subratllar també que el Govern ens tindrà sempre al costat si es tracta de treballar pel bé de Catalunya, però que, segons com s'ho mirin, potser els semblarà que ens hi posem de biaix, i, de vegades, fins i tot de cul. Les coses, ja se sap, són molt diferents segons les circumstàncies que hi concorren, i abans d'afirmar si s'està pujant o baixant l'escala, s'ha de mirar si els esglaons són de gres o de rajola hidràulica (...) En qualsevol cas, el nostre és un partit que, a diferència d'altres, no té cap por de la pluralitat, perquè ja va dir el filòsof que en aquest món hi ha d'haver de tot. Als que els agrada la gasosa, doncs gasosa, i als que prefereixen entrepà de tonyina amb pebrots, doncs entrepà de sobrassada, i la tonyina i els pebrots seran objecte d'una escrupolosa negociació a banda (...). A destacar que l'article de l'ara.cat és una parodia, el video és la punyetera realitat.

sinfu ha dit...

Jo també em vaig llegir l'article d'Alzamora. Només cal afegir allò de " y también...."

Roy Batty ha dit...

Una cosa és odiar intimament el sistema autonomic i una altra no amagar-se en public i creure's amb molt sentit de l'humor. En fi, que no m'ha caigut mai bé la tiparraca aquesta.

sinfu ha dit...

Tiparraca? ets molt moderat quan parles d'aquesta víbora...per a ella tot aquell que no pensa com ella són gallegos o batasunos

sinfu ha dit...

Per cert, serà aquesta la postura del PSC ?

Roy Batty ha dit...

Bé, jo havia dit tiparraca perquè he rebut una bona educació a la millor universitat de Cerdanyola. Però és veritat que hi han altres descripcions més adequades que m'han passat per l'esperit.

Roy Batty ha dit...

Seguint amb la tiparraca i sent conscient de la meva complicitat amb el que ella i el seu gang anomenen el chantaje nacionalista, m'agradaria proposar modestament la militància en les més altes instàncies de UPyD d'un gran espanyol que sintonitza perfectament amb l'ideari politic d'aquesta formació.

Roy Batty ha dit...

Tomorrow, però quin morro!

sinfu ha dit...

embolica que fa fort! que si els Guindos, que si el Florian o bé aquest àlter ego de l"Anzar", anomenat José Manuel Soria que va dir l'altre dia: " ministre d'Indústria, Energia i Turisme, un senyor que es fa dir José Manuel Soria i que ha intentat incentivar el turisme interior criticant que molts súbdits del Regne d'Espanya "s'equivoquen" perquè van a passar les vacances "en llocs recòndits amb mosquits i temperatures que sobrepassen els 35 i els 40 graus".

Roy Batty ha dit...

Jo crec que aquesta frase d'Edward R. Murrow, que el president Rajoy ha penjat al seu blog, resumeix la situació amb claritat: Una nación de ovejas engendra un gobierno de lobos!

sinfu ha dit...

Doncs hi ha molta gent que li dona idees a Rajoy

sinfu ha dit...

I a Europa també cruen que és un gran tio.

sinfu ha dit...

Com deia aquell, Las ideas claras y el chocolate espeso

sinfu ha dit...

Rajoy: "Tenemos las ideas claras"

sinfu ha dit...

El "lapsus" de Pons al confundir seis veces al lehendakari Patxi López con Ibarretxe
(és que no s'havia pres la pastilla....)

Roy Batty ha dit...

Menys mal que tve aposta pel mon de la cultura per fugir de la mediocritat política del país.

sinfu ha dit...

I què em dius de l'experiència laboral de la menistra de tra....bajo?

sinfu ha dit...

la menistra Fátima Báñez té aliats del més enllà per ajudar-nos a sortir de la crisi i crear treball

sinfu ha dit...

Las ideas claras: Hay que mantener nuestro TREN de vida....

sinfu ha dit...

Aquest estiu, les ironies onomàstiques han assolit nivells de vergonya

sinfu ha dit...

Las ideas claras, y el atún, calvo, claro....