dimecres, 25 de juliol del 2012

London 2012. Els esports que no veureu...


18 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Bé, n'hi ha d'altres que si que ja hem vist ...

Roy Batty ha dit...

I això, com exiliats que som, també ens ho perdrem, Sinfu. Sniff

sinfu ha dit...

El primer record que tinc dels Jocs Olímpics és aquesta carrera del gran Lasse Viren, que a la cursa de 10000, va caure i tot i així, va guanyar amb récord del món. També hi havia una llegenda hispana: Mariano Haro (si ja ho sé, un altre Mariano...fent l'esport que més li agrada: No anar enlloc!)

sinfu ha dit...

Com molaria anar a fer un tomb i una paelleta a la Barceloneta...snifff

Roy Batty ha dit...

Jo, solament amb poder passejar en bona companyia pels paisatges urbans que recorren els tios dels rollers ja me conformaria. Per la paelleta ... merda de diabetes!

sinfu ha dit...

Ja han començat els Jocs amb una estupenda retransmissió de RTVE, on els seus periodistes demostren saber molt bé quina és l'idiossincràcia britànica.... God Save the Queen!!!!

Roy Batty ha dit...

Sin complejos, Nenas. En fi, menys mal que l'estil de la penya d'el USA Olympic Swimming Team no és tant llefiscós com les corresponsals espanyoles (a més que, no sé perquè, pero no me recorden en res als teams de la RDA). Encara que l'estil que m'agradaria que s'hagués imposat a les olimpiades és aquest. Per cert, si no sabeu què veure aquests dies, dues suggerències: The Filth and the Fury (La mugre y la furia - Sex Pistols) o Sex Pistols - There'll Always Be An England (2008 Live From Brixton Academy).

sinfu ha dit...

Bé, després de la desfeta de la Rojita, només ens queda dir, com en Trillo, Viva Honduras!

sinfu ha dit...

el que tampoc veureu als jocs.

Roy Batty ha dit...

Recorda que a Escocia tenen aviat el referendum i que les coses s'han de deixar clares des d'el primer moment. Quan aixo passa al pais de la llibertat d'expressio ... Miau!

Roy Batty ha dit...

A mi, el que me fastidia enormement és que ens estiguin tocant la pera amb les tres medalles d'Espanya, de les quals dues se les ha guanyat la Mireia Belmonte, i que ningu mencioni ni tant sols la medalla de Demetrio López: ho trobo senzillament escandalós.

sinfu ha dit...

Com a soci del Club i sabadellenc, això m'alegra el dia

sinfu ha dit...

i què dir de la prohibició d'aquesta modalitat olímpica japonesa als jocs de London?

sinfu ha dit...

"Ladran, luego cabalgamos" va dir aquell....

Roy Batty ha dit...

Si. I també Panem et Circenses que es van inventar ja fa molts anys uns altres.

Roy Batty ha dit...

Clàssic. Les olimpiades s'han acabat i ara no saben que fotre de l'estadi olímpic.

Roy Batty ha dit...

Kampfrichter von Speer in Hals getroffen. O el que és el mateix, en Dieter Strack, de 74 anys, no podrà veure cap més esport. Una jabalina, llençada per un jove de 17 anys, va travessar el coll d'aquest jutge d'atletisme. Els rumors indiquen que un subnormal, alegant que havia seguit un curs a la Creu Roja, va insistir en fer-li un torniquet. Mai se sabrà de què va morir exactament el vell Dieter. Però se sap que, abans d'expirar, se'l va escoltar dir clarament: Scheisse !!!

sinfu ha dit...

i ara els paralímpics... això no ho sabia!