dissabte, 14 de juliol del 2012

Quina família, déu meu !!!

la víctima ...
Un veí de BCN ben intencionat m'ha enviat un email amb una lletra oberta que en José Luis Sampedro hauria escrit a l'atenció d'en Mariano Rajoy. La lletra comença amb aquesta dedicatòria: Querido señor Presidente: es usted un hijo de puta. Usted y sus ministros. por José Luis Sanpedro 11.05.12 . Podeu trobar el text complet a un munt de blogs (aquest, per exemple). O potser ja l'haureu rebut per email. Imagino que no us dic res de nou si afegeixo que l'article en qüestió no és més que un Hoax. Una bola que va haver de ser desmentida a la pàgina personal d'en José Luis Sampedro, després que aparegués a Izquierda Digital. Res de sorprenent fins aquí. Ara bé, la cosa comença a posar-se interessant quan realitzo que, aquesta publicació electrònica, està dirigida per un tal Gustavo Vidal Manzanares. Aquest senyor, resulta no ser altre que el germà d'aquest gran periodista i historiador que és en César Vidal Manzanares. Quina família, déu meu !!!

9 comentaris:

sinfu ha dit...

Doncs jo havia llegit l'article en qüestió i em va agradar, però se sap quí el va escriure? vull dir, quín germà? perquè segur que estan molt units...

sinfu ha dit...

ara que, per famílies, la Fabra, de Castelló....

Israel Hands ha dit...

No me´n parlis d´aquesta colla que els tinc a tocar.És veu que el Don s´ha cansat de la vida pública i a l´endemà mateix del encertat comentari de la seva xiqueta al parlament,va deixar la direcció del pp de Castelló.Potser ha descobert que sempre és millor treballar des de l´ombra

sinfu ha dit...

tu el que hauries de fer és comprar loteria pel nadal al mateix lloc que el Fabra, i ens passes un dècim...

Roy Batty ha dit...

Tio, i si ens toca i ve en Fabra a comprar-nos el dècim pel doble del premi, que fem?

Roy Batty ha dit...

Per cert, el tema de l'Andrea Fabra és genial. Que consti en acta!

Israel Hands ha dit...

Vaja tios,no sé si és massa bona idea això de la loteria...

Roy Batty ha dit...

Ja tens raó, ja. Sobre tot sinó ens toca. Perquè si ens toqués ... Juro per la salut d'en Toloriu que contractava un munt d'artistes publicitaris i els inscrivia al 7é Congrés Espanyol de Biogeografia. Naturalment, per la preselecció dels candidat@s, comptaria amb l'ajuda de la Yiayia.

Roy Batty ha dit...

Seguint amb una altra de hoax, no sé si haureu rebut un article atribuit a Forges i que porta per titol: El triunfo de los mediocres. Doncs bé, com podeu veure en aquest enllaç, es tracta d'un vell article publicat per un periodista de El Mundo a la seva pàgina personal. Sembla doncs que la cèl.lula que es dedica a aquestes gilipollades és infatigable.