divendres, 14 de juny del 2013

en Pere Navarro té un problema ...

Diuen que la estupidesa es posa al davant per a ser vista i que la intel·ligència es posa al darrera per observar.  Confesso haver perdut l'esperança de que'n Pere Navarro sigui simplement un ruc perdut. Però tampoc acabo d'estar convençut -malgrat l'esforç amb que s'hi dedica- a creure que és un psicòpata perillós. He acabat per pensar que té un problema greu que no voldria en cap cas associar a l'imatge d'aquesta entrada. Naturalment, m'estic referint a la seva darrera proposició d'eliminar el concert del País Basc i Navarra. Ni Aznar, en els seus moments de crisi etílica aguda, hauria pensat mai en una astracanada d'aquest gènere. Des de l'època del sorpasso de l'Anguita que no es veia una estratègia política suicidària d'aquesta envergadura. Que des de Catalunya i el socialisme se superi per la dreta al PP, a la Rosa Díaz i, no crec exagerar massa si dic que també als tertulianos habituals de Intereconomia, és quelcom de veritablement extraordinari. Tant com l'actitud gregària i bovina (crec que l'anomenen disciplina de partit) d'uns coreligionaris que farien bé en avaluar la possibilitat d'internar-lo en un centre de desintoxicació o de tancar la barraca d'una vegada per no embrutir més unes sigles que no es mereixen la militància que tenen.

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Aprofitant que la passada setmana va estar dedicada a la cartografia,jo crec que aquest sant bonhome ,no només ha perdut el Nord,sinó també la resta d´orientacions.

Roy Batty ha dit...

Diuen que el tontaina aquest va escoltar lo de Go West i, seguint la seva intuïció natural, va decidir apretar l'accelerador cap a la dreta.

Israel Hands ha dit...

Doncs que vagi a fer companyia a la Rosa Díez,que s´hi trobarà a gust.

Roy Batty ha dit...

A més, que després de la parida que va deixar anar sobre els gallecs, aquests no l'obliden.