diumenge, 16 de juny del 2013

the mahones: angels & devils (II)


En complement de la intro a l'àlbum del passat 28.10.2012, us proposo visionar aquesta actuació en directe de The Mahones. No puc assegurar que en Jake Burns, de Stiff Little Fingers, estigui darrera els solos de guitarra: però ja que el mencionen al vídeo, el podeu veure en aquest altre vídeo tope concert 80's. Podeu trobar més actuacions en directe de The Mahones al canal de youtube: The Mahones' Live Videos.  Com el vídeo està a al canal, si el deixeu continuar quan acabi, seguiran altres temes. Vinga, a gaudir-ho, que son quatre dies!

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs ara que que ve al cas comunicar que The mahones estaran a Cork actuan al Fred Zeppelin el proper 6 d´Agost.Anima´t per nosaltres Sinfu i donal´s-hi records al Finny i a al Katie.


Roy Batty ha dit...

No sé què pensar. Jo no me veig en Sinfu a un concert de The Mahones. Es que estic intentant fer memòria i no el recordo a cap concert de Monstruación. De fet, no recordo que ens digués mai de haver anat a cap concert. Sinfu, fill meu, no pots anar-te d'aquest barri sense haver anat mai a un concert !!! Pensa que, fins i tot nosaltres, vam acabar anant a un concert de la Rítmica de Cristal. I que tot i que mai no ens van donar les gràcies, ni ens van deixar entrar al camerino de la cantant ... per un amic es fa qualsevol cosa.