dilluns, 10 de juny del 2013

Free Hugs in Lausanne


Hi, Mar. Acabo de llegir el email amb l'enllaç que tant t'ha emocionat sobre el tema de les abraçades gratuïtes de Sondrio (Italia), a tir de pedra de la frontera Suïssa. I m'he dit que potser t'agradaria conèixer la penya que fa anys que s'hi dedica a Lausanne.

9 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Jo conec a un tal Ed Bou que era el rei de les abraçades gratuïtes (iep!,i solidàries) a Sants,però em penso que no va acabar de triomfar per què apretava massa fort.

Roy Batty ha dit...

Si, en el fons era tant carinyós ...

Israel Hands ha dit...

Mar?,St.Martí de Centelles?...mmm,no sé per què em sona que també coneixia al gran Ed Bou.

Roy Batty ha dit...

Si, tio. Na Mar (l'ex d'en Floreal, si ho llegeix me mata!). Diguem que per fer bullir la marmita treballa en el sector sanitari. I pel que fa al que li agrada es dedica a donar cursos de ceràmica, de fangteràpia ... i està a tercer de Psicoteràpia. Així que, si segueixes amb els teus problemes de Hexakosioihexekontahexafobia cada cop que veus l'anagrama de la UAB, igual t'ho podria curar.

Roy Batty ha dit...

Vull aclarir que, quan dic que na Mar estudia Psicoteràpia i treballa al sector sanitari ... no té res a veure amb noticies com aquesta ... Espero!

Israel Hands ha dit...

Home,afortunadament no veig l´anagrama de la UAB massa sovint i tampoc en somnis...de moment.O sigui que la fòbia està controlada.I,ja t´has passat per la web de la Mar?("http://rosasceramica.com/").
Iep!!! i para compte que,encara que poc temps, tú també tens un passat com a zelador.

Roy Batty ha dit...

Si, es que sempre he sigut molt zelós. I si, també m'he passat per la pàgina de na Mar i hem petat una mica la xerrada via email. Vaig demanar-li que es passés per aquí per dir-nos alguna cosa, però deu haver vist la teva foto i haurà marxat corren en plan cames ajudeu-me. En fi, sobre els teus els teus problemes de Hexakosioihexekontahexafobia, t'aconsello de no mirar-te aquesta pàgina, perquè no sortiràs indemne a la sola idea que vehicula ...

Israel Hands ha dit...

A veure que jo tinc la meva dignitati només faria donació del meu cos al Departament de Geografía de la UAB.Ara be,ja no entro en quina utilitat li donarien.

Roy Batty ha dit...

Doncs jo estava pensant en donar-lo a la cartoteca del Departament, on tants bons moments vaig passar (el bar també seria una idea, clar). I enterrar només una part del meu cos al Jardí dels aromes ... que igual surt una planta amb una morfologia que guarda el meu record i en Doc pot collir-la per inventariar-la.