dilluns, 25 de maig del 2015

beth hart - am I the one?



Hi ha qui diu que escoltar la veu de Beth Hart i enamorar-se d'ella és un automatisme al que pocs amants del blues poden escapar. També hi ha qui diu que veure-la en directe a Am I The One? i marxar corrent és qüestió de mil·lèsimes de segon. El que a mi m'agradaria és que'ns deixem de collonades i que escoltis aquest tema que va interpretar el 1999 a Rockpalast. La seva veu és senzillament al·lucinant!

Després d'aquest concert va seguir una dieta de pancakes i va guanyar un xic de pes, es va fer uns quants tatuatges i, probablement, el seu otorrino li va dir que, de seguir cantant així, li donava dos anys de veu. En fi, que segueix tenint una veu impressionant, però ara la dosifica adequadament, com en aquest tema amb el mestre Joe Bonamassa: I'll Take Care of You.

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

Si, val. Ja sé que avui tocaria parlar de política. Però fa 23 anys que visc a Suïssa i, més enllà del bla bla populista, m'he acostumat a voler saber quins són els programes i amb què es pensen finançar per saber del què parlo.

Altrament, crec que tant al País Valencià com a les Illes han passat coses que haurien de donar matèria de reflexió a aquells que ens han proposat la separació com única solució.

Però com tinc el sentiment que els propers debats estaran orientats exclusivament al mercadeig i l'auto-bombo dels uns i la venjança negra dels altres ... intentaré seguir escoltant bona musica.

Es que sinó me pugen la tensió i el sucre i la metgessa va dir-me que no me convé.