dijous, 7 de maig del 2015

desmentit d'en sinfu



Doncs que resulta que els de Zalando, sabent que els espanyols tenen un gran sentit de l'humor i una suspicàcia territorial que no s'empassaria una publicitat com la que sí que passen a Suïssa, van fer aquesta versió per Espanya

I també resulta que hi ha un malparit que ha fet córrer el rumor segons el qual Cara Delevingne hauria estat venent olives a l'English Market amb en Sinfu. I que es segueixen veient un cop al mes quan aquest la invita a sopar a un conegut restaurant oriental de la vila.

Doncs bé, que en Sinfu m'ha demanat de desmentir aquest rumor que l'ha fet dormir durant dues setmanes al sofà del menjador. I fer una crida perquè deixeu d'enviar-li mails, sms i missatges al whatsapp demanant pel telèfon de Cara Delevingne i la data del proper sopar. També m'ha dit de recordar-vos que Cara Delevingne té una relació sentimental amb Michelle Rodriguez, però a mi no me sembla bé de dir-ho.

En un gest de solidaritat altruista al que ja ens té acostumats, en Long John diu que informarà a tots aquells que vulguin saber a quin numero de telèfon no han d'enviar sms o whatsapp's i a quina adreça de missatgeria no han d'enviar cap missatge. Cas que no el pogueu contactar, en Long John diu que podeu trobar aquestes informacions buscant 'Sinfu' en aquesta adreça.

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Doncs jo no sé si la penya ja ha contactat amb en Long John. Però la nit no fa més que començar i aquest article ja ha estat visitat per més de 200 persones. La meitat d'Ucraïna, on és ben sabut que aquest blog és molt més seguit que la pàgina d'Alícia Sànchez-Camacho, per posar un exemple. Fins ara però, només ens han visitat 5 internautes russos i 3 de Korea. I cap d'un altre país que no diré.

Israel Hands ha dit...

Lo bo del cas està en saber si totes aquestes visites s´han produït com a conseqüència del carisma de´n Sinfu o de´n Long John (potser "Los 3 vallesanos van causar furor a Ucraïna).Clar que també hi ha la remota possibilitat de que potser algú ho ha fet per a veure a Cara Delevingne.

Roy Batty ha dit...

Com deia aquell que va anar a reclamar perquè li havien baixat la nota de cartografia per presentar una fotocopia d'un mapa anamòrfic d'Africa: "La duda ofende!"

Clar que també hi ha qui diu que no sap que li veu la penya a Cara Delevingne que no tingui en Sinfu i ha acabat donant classes a la UAB. Tot i que, sense venir a cuento de res, també en coneixem un que es passava la vida dient que era del PSC i la seva dona de Barruera.

En altre ordre de coses, ahir vam acabar amb 215 visites, la majoria sobre les 13h00, el que ha fet pujar el total mensual a 1.890. De totes maneres, abans que'n Sinfu tregui pit, acabo de veure que la pàgina més visitada ha estat la de Milo Moiré es passeja amb ulleres per Basel. I és que, com diu en Doc, tenim un public que no ens el mereixem!

Israel Hands ha dit...

En Doc és un savi.

Roy Batty ha dit...

Es el que diu en Toloriu!