diumenge, 31 de maig del 2015

condena a los ataques contra los símbolos españoles

Leo Messi: El rei?
Fent omissió de la diferència horària, en Sinfu ens ha enviat un mail a 01:54 AM  amb un enllaç al comunicat del govern espanyol relatiu a la xiulada del Camp Nou. 

Entre altres temes propis als deliris d'aquest govern, trobem els següents:  
El Gobierno condena los ataques contra los símbolos que representan al conjunto de los españoles, a la democracia que los ampara y a la convivencia que comparten.


El govern ha deixat clar que aquest comunicat només fa al·lusió al partit de futbol. Podem sospitar doncs que no es refereix a la denuncia del sindic de greuges en relació al passaport emès a Castilla-La Mancha a un cavall anomenat: "Catalán de mierda". I ens podem témer que tampoc deixarà sense resposta l'al·lusió colpista vehiculada pels titulars de El Periódico: Felip de Borbó va haver de saludar el rei: Leo Messi.

Aquells que busqueu raons per passar el dia indignats us recomano llegir el comunicat del govern espanyol o els articles de Salvador Sostres a El Mundo i el de César Vidal a La Razón. I si de pas podeu oblidar totes les rucades que heu llegit aquests dies a la premsa o rebut per whatsup, recordeu quin ha estat el partit més votat a Espanya a les darreres eleccions.

Aquells a qui us agradi el trash us recomano la lectura de les amenaces de mort a Leticia Sabater. Finalment, si voleu veure com s'està posant de nerviós l'Artur Mas us proposo esperar un moment per veure el post que sortirà publicat d'aquí una estona.