dimecres, 20 de maig del 2015

vues du ciel - marais salants de guérande


Vues du ciel - Marais salants de Guérande from H.S. on Vimeo.

Per si encara no has passat a veure-les, Hands.

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Gràcies Batty,vam passar ben prop,però no ens hi vam allargar.Això si,de sal de Guérande ens en vam trobar per tot arreu: des de Mt.St.Michel fins als mercats de nadal del Perigord.Aquesta penya sí que ha sabut vendre be el producte!!!

Roy Batty ha dit...

Mira, Hands. Trobo que el comentari de "Aquesta penya sí que ha sabut vendre bé el producte" sobrava.

En Long John ja ha explicat mil vegades que va fer el que va fer perquè era jove, necessitava pasta i ningú va dir-li que les fotografies sortirien publicades a una fotonovel·la del Solo para Hombres. I si l'home ha creat una adreça d'email que sembla tenir remotament relació amb aquella fotonovel·la no és sinó pura casualitat. Francament, trobo que una mica de comprensió de la teva part no li faria cap mal.

No et demano gran cosa, sinó la mateixa comprensió que, per exemple vas tenir amb en Doc, quan va tenir aquella patologia que li feia creure que era en Xirinachs reencarnat.

O la que vas tenir quan en Sinfu deia que volia reencarnar-se en el Higgins de la sèrie Magnum.

Per no parlar d'aquell profe d'anàlisi territorial al qui algú va dir-li que li recordava a Ricardo Tubbs de Miami Vice en català i, després d'unes sessions de raigs UVA, una permanent i la compra d'un tratjo al mercadillo de Santpedor es va presentar a classe amb aquest look.

Israel Hands ha dit...

Home,no era la meva intenció faltar el respecte al personal de la tripulació.De fet han sabut vendre el seu producte tant be com els de la sal de Guérande.Clar que per a arribar al nivellasso del gran Ed Bou,encara els hi falta camí.

Roy Batty ha dit...

Sir Edward Bow, també conegut com el Tom Selleck d'Hostafrancs! Clar que això va ser abans d'entrar a "Los Manolos" i composar un dels temes més romàntics del grup: "Hazme un francés, Inés"