dilluns, 11 de maig del 2015

mònica oltra: "i vostès parlant dels catalans"



Una intervenció de fa un any de Mònica Oltra a les Corts Valencianes que segueix d'actualitat. Segurament hi ha qui pensarà que el mateix discurs, canviant el "I vostès parlant dels catalans" es podria traduir en altres llocs per "I vostès parlant dels espanyols", sense canviar una coma. Jo, l'únic que puc dir, és que me sabria greu tenir el mateix passaport d'algú com l'Artur Mas i un de diferent al de Mònica Oltra. I no estic pensant en cap moment en el passaport espanyol. No sé si m'explico.

veure també 31.05.2011: Mònica Oltra en Buenafuente, 11.03.2012, Mònica Oltra a Salvados explica el forat de diners que és la Ciutat de les Arts i les Ciències

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

Diumenge passat estava petant la xerrada amb una penya que estava avaluant l'idea de comprar-se una casa al País Valencià per la jubilació. Que si els preus estaven super baixos, que si el sol, que si la platja, que si els impostos ...

I la casualitat ha volgut que, com estic subscrit als treballs d'en Joan Carles Membrado (no riguis!) a academia.edu, avui he rebut un dels seus darrers treballs: Análisis de la evolución del suelo urbano durante la burbuja inmobiliaria (1996-2006) en las principales ciudades valencianas.

Tinc el sentiment que la metodologia seguida per analitzar els usos del sol resultants del creixement urbà del País Valencià no interessarà a molta gent fora de l'àmbit dels departaments de geografia.

Potser amb una visió menys local, seria una anàlisi que seria més interessant en un país on funcionen les lleis del mercat que en un país on funciona el mercat de les lleis.