dimecres, 13 de maig del 2015

el sibaris ha canviat d'adreça

El Sibaris, aquell lloc on ens trobàvem pels matins abans d'anar a Bellaterra. Aquell lloc on, amb en  Bou, vam descobrir les Bangles i ens vam enamorar de Susanna Hoffs, ha canviat d'adreça. En fi, s'ha mogut just uns metres i ara està on es trobava Confeccions Mitjavila, a la cantonada del Passeig Verdum i el carrer Felanitx. No el confoneu amb El Voy-Voy.

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

No només a canviat d´adreça sinó que,a més a més,veig que ha ampliat horitzons sota el rètol de "Restaurant-Bar".Possiblement ja no posin a les Bangles (he vist que Susanna Hoffs té la teva edat,tio!),per lo que és probable que en Bou no s´acosti pel local.
Cagondeu,quin bon grapat de matins de carajillo ens vam fotre al Sibaris!

Roy Batty ha dit...

Pel que fa a la gastronomia dir que, de menjars, fa temps que'n fan i que, de manera similar a les tapes, tenen molt bona pinta. Aviam quin dia trobo un moment per anar a menjar amb l'Enric (el veí de dalt de casa).

Pel que fa a la Susanna Hoffs ... Jo també vaig quedar-me parat quan vaig veure que tenim la mateixa edat. Sols que, me temo, ella va tenir molt més èxit que jo.

I pel que fa als carajillos, recordo que jo conduïa. Però no en Manel, ni en Long John, ni en Bou, ni tu. El que si que no se m'oblida és que, malgrat no beure'n, en vaig pagar uns quants. No sé si m'explico ;D En fi, altres van invertir en samarretes i les nostres economies van arribar a resistir aquelles despeses sumptuàries.

Roy Batty ha dit...

Nota: Estic segur que t'hauràs donat compte de que no he mencionat cap de les "donyes". I és que, com soc un cavaller i m'he educat a una de les més prestigioses universitats del Vallès, ningú me farà dir res d'altre sinó que elles prenien suc de taronja pels matins

Roy Batty ha dit...

Per allò de la nostàlgia, he fet un tomb pel barri amb google street maps per veure si algú s'havia decidit a reobrir el Bar de la senyora Elvira i he vist que el local segueix estant en lloguer. Hauran guardat les botes i aquell vermut de gust tant singular s'haurà transformat en ... Millor ni pensar-ho!