dimarts, 2 de juny del 2015

Final Champions 2015

Ja està tot preparat per a la gran final de la Champions entre la Juve i el Barça que es jugarà a Berlín el proper dia 6 de Juny a les 20.45 h. I com ve essent habitual en qüestions de futbol europeu, la localitat suïssa de Nyon s´ha convertit en el centre d'atenció de tota Europa en procedir a la designació de l'equip d'àrbitres que dirigiran el match. Finalment, i per a no ferir les susceptibilitats de la Central Lechera o del Clan dels Portuguesos, s'ha optat per un home de la casa, neutral i amb criteri. Des d'aquí el GS, li desitgem tota la sort del món.

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Si fos periodista de TV3 et donaria les gràcies pel teu apoiou. Però el que en realitat vull agrair-te és el teu recolzament en aquests moments d'intensa emoció.

Un recolzament que s'afegeix al que hem tingut de la part de Sepp Blatter, que'ns va proposar fer-li una broma al seu amic Michel Platini, posant-nos per la final la samarreta de la FIFA que pots veure en la foto amb un paquet de Marlboro a la butxaca.

També m'ha fet molta il·lusió rebre de la casa reial la cançó que el rei va interpretar al Camp Nou i que el public va respondre amb entusiasme.

No sé encara com ho faré, però espero que els jugadors m'ajudin, i intentaré que els jugadors controlin el seu nerviosisme i passar el més desapercebut possible al terreny de joc. Més o menys les lliçons que vaig aprendre d'un gran àrbitre bielorús que actualment es guanya la vida recollint bolets a les muntanyes dels Carpats.

sinfu ha dit...

Esperem que no tinguis cap problema durant el partit i que el linier no t'hagi d'ajudar a posar ordre, però si és a favor del Barça, doncs, tu mateix!

Roy Batty ha dit...

Tenint en compte que un dels liniers és de Moldàvia, l'altre d'Azerbaijan i que jo tinc un lleuger accent en les llengües que es parlen en ambdós països, me temo que els debats amb els liniers quedaran reduïts al llenguatge dels tics nerviosos visuals que es creuaven en Jordi Pujol i en Narcís Serra.