diumenge, 7 de juny del 2015

va de birres

Avui m'agradaria presentar-te aquest mapa: The Most Popular Beer In Every Country. L'ha realitzat la penya de Vinepair i la seva gran difusió entre els membres de la AGE respon en part a la seva presentació junt amb dos tesis doctorals remarcables: The 20 Most Popular Beers In America i 15 Beer Gardens In America You Have To Visit Before You Die If You Love Outdoor Drinking.

No és el primer mapa que publiquen. A les seves pàgines pots trobar: The United States Of Alcohol, The Companies Who Actually Make Your Beer, How Much More Alcohol Do Men Drink Than Women Around The World, Vodka Vs. Whiskey Lovers By State, ... Com m'han demanat personalment que desmenteixi que aquests mapes han estat fets amb els mitjans del LIGIT, doncs ho desmenteixo i ja està. Ningú s'ho creurà, clar ...

Deixant de banda que Vinepair sigui una pàgina que'n Doc té enregistrada als Favorits del seu navegador, m'agradaria proposar-te fer un tomb per aquests altres blogs. Untappd, una xarxa social on els experts bevedors de birra intercanvien informacions, espien el que beuen els col·legues i, en el cas de rars afortunats, també es bescanvien números de telèfon per quedar per anar a beure una birra a casa d'algun membre de la xarxa. Un altre blog interessant és Critique Bière, que us mostrarà el món apassionant de la birra artesanal a Quebec. No confoneu aquest blog amb un altre de francès: La Bière Critique. Ja me faureu 5 cts. un dia d'aquests.