divendres, 5 de juny del 2015

kacey musgraves



Kacey Musgraves
Golden (Texas) 1988
El migdia d'un divendres de principis d'abril, poc abans de tornar a la feina, estava escoltant musica al meu mòbil i vaig caure sobre un tema que'm va agradar a l'instant. Vaig guardar la referència a evernote i, fins fa pocs dies, fent una neteja de notes, no he tornat a escoltar-lo.

Va saber-me greu haver estar tant de temps sense tornar a escoltar la veu encisadora i la força tranquil·la del country de Kacey Musgraves. Temes que denuncien sense cops de puny, però sense concessions, la xapa de plom de la vida quotidiana a l'Amèrica profunda, des de la força tranquil·la del seu country.

Per començar, et proposo que escoltis el tema d'introducció d'aquest post: Blowin' Smoke.(lletra, wiki). Si ja has deixat d'escoltar-lo per tercera vegada, et proposo escoltar It Is What It Is (lletra al vídeo), Merry Go 'Round (lletra, wiki), Biscuits (lletra, wiki), Follow Your Arrow (lletra, wiki) ...

I ara et deixo, però no sense proposar-te de veure aquest vídeo insòlit: Oh Tonight, amb Josh Abbott, i el tema que'm va robar el cor: My House (lletra).

Who needs a house up on a hill,
When you can have one on four wheels
And take it anywhere the wind might go
You don't ever have to mow the yard
Just hang a map and throw a dart
Pray to God the engine starts and go (...)

It don't matter where we go
We'll never be alone
Anywhere besides you
Is a place that I'll call home

Kacey Musgraves - My House Lyrics

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Quina ràbia no tenir audio al pc..grrrrr.

Roy Batty ha dit...

Sinó fos pel teclat suís podria mirar de portar-te un notebook de segona ma. O passar-me per un pakistanès i comprar-te un smartphone com el darrer que vaig comprar-me a Noubarris. Però la veritat és que m'agafa un xic lluny.

Israel Hands ha dit...

Si...no hi ha res que no tingui arreglo.A veure,que quan abandoni l´illa sempre puc passar a fer-te una visita.

Roy Batty ha dit...

Doncs encantat de tornar a veure't. però si entretant vols anar a donar un cop d'ull al MediaMarkt de Tarragona o per Amazon ...