dilluns, 1 de juny del 2015

sobre la suspensió temporal de militància d'en sinfu

En Sinfu de farra amb unes biòlogues.
Es va quedar sorprès per la suspensió.
Però tenia feina i no va comentar-la.
Una trucada anònima, posteriorment localitzada a una cabina de Terrassa, denunciava al GS que Ciutadans havia presentat com candidat a l'alcaldia de Sabadell un "geógrafo, cartógrafo y amante de la historia" que havia estudiat al Pau Vila. L'enregistrament va ser enviat per la secretaria a un motorista de Viladecans perquè el fes arribar ràpidament al comitè de disciplina del GS, que es trobava en aquell moment reunit al Bar Budo.

Seguint escrupolosament els estatuts del GS (prometem redactar-los un dia) en Sinfu va quedar suspès temporalment de militància mentre el comitè obria un expedient informatiu. Segons es va comunicar en una roda de premsa realitzada als reservats del Bar Budo, el motiu no era la presumpta militància a C's d'en Sinfu car, segons els estatuts, els membres del GS poden exercir el seu dret a fer el ridícul de la manera que estimin més convenient: una mostra d'aquesta afirmació la tenim en aquest blog!  El motiu de la suspensió temporal seria l'obertura d'un expedient informatiu per clarificar l'ús comunitari de les dietes, dels cotxes oficials i del numero de telèfon d'Alícia Sanchez-Camacho.

Reunit al casino clandestí del bar, el comitè va pensar en un primer moment que les interrupcions constants del patró, que al·legava com excusa voler cobrar les birres que encara se li devien des del mes de Febrer del 2013, el convertien en el principal sospitós de la trucada. Més encara quan va pretendre afegir a la factura tot el que s'estaven bevent el motorista i un conegut seu d'Hostafrancs amb el que s'havia trobat a la barra.

Tornant a la reunió del comitè, en Long John va dir que n'estàvem fent un gra massa i que altres geògrafs també s'havien presentat a les eleccions. Va recordar alguns professors que s'havien presentat per llistes stalinistes i trotskistes o, pitjor encara, el PSUC o el PSC.  També va citar com exemple el d'un altre geògraf, regidor i candidat de la Crida x Sabadell, o el d'un conegut seu que es va presentar com candidat per Vamos, Granada!. Per no parlar d'un altre al que li havien dedicat un carrer a Alacant.

En Doc va donar la raó a en Long John i, molt en el seu rol de tresorer del GS, va proposar que'n Sinfu pagués amb la seva primera nomina com a regidor les factures de les birres consumides pel comitè des del 2013 (i que es fes càrrec, amb els properes tres nomines, de la factura del consum del motorista i el seu amic d'Hostafrancs). Però va ser en Hands qui va proposar al comitè l'anàlisi en detall de l'enregistrament, perquè lo de definir en Sinfu com "cartògraf" li feia pensar que es tractava d'un clar error d'identificació.

Seguidament, el comitè va decidir visitar la pàgina de C's amb un iPhone que'n Hands li havia guanyat a un tio jugant al pòquer. Després de deixar alguns comentaris al darrer editorial de "El Periodista Didital" signats amb el numero de phone de l'Antoni F., el comitè es va connectar a la pàgina de C's i va poder constatar que, com es temia en Hands, la denuncia era infundada i es referia a un tio conegut per la AGE com: Joan Garcia (twitter, youtube).

Finalment el comitè va aprovar restablir la militància d'en Sinfu i, aprofitant que el patró del bar s'estava discutint amb el seu cunyat, va dir-li a un dels cambrers que el motorista de Viladecans, que s'havia quedat a la barra del bar esperant per cobrar la carrera, es faria càrrec de les factures del comitè i de les dels altres parroquians perquè era el seu aniversari.

8 comentaris:

Israel Hands ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Israel Hands ha dit...

Vist el títol del post,jo creia que la suspensió de militància era voluntaria per a poder dedicar-se a altres coses.Clar que s´ha de dir que els membres d´aquesta tripulació són experts en camuflatge,de manera que:és Long John qui diu ser?.Qui és el contacte amb l´agència de Viladecans?.Les confusions poden estar a l´ordre del dia.

Roy Batty ha dit...

Experts en camuflatge? Te l'han tornat a pegar, Hands!

Pel que fa a en Long John, fidel als seus principis. En Doc, que es va passar a llegir-se un Capitan Trueno per la perruqueria on va en Long John i ... guaita el que ha donat la cosa de sí. ... I en Sinfu, com sempre, amb els seus negocis.

Ara que, per camuflatge el teu: que si no és per la platja del Trabucador no t'hauria reconegut.

Es la guerra !!!

Roy Batty ha dit...

Gràcies per no fer cap comentari sobre la noia que vam contractar per ocupar-se del secretariat del GS.

També per no dir res sobre la sort que va tenir de que el seu germà anés a buscar-la a la feina quan el motorista va anar a recollir l'enregistrament.

sinfu ha dit...

Doncs en defensa pròpia només puc fer una cosa: demostrar que jo m'he discutit anb aquest pàjaru i que el molt desgraciat em va bloquejar.

Roy Batty ha dit...

Home, després del que li vas dir, no esperaries que t'invités a fer un tomb junts a un bar de la Unitat Hermètica. No, si al final tindrà raó en Hands, quan diu que't segueix i no pares de fer el troll al twitter. Un dia tindrem un disgust, ja veuràs. Si almenys et canviessis el teu nom pel de Antoni F. i deixessis el seu numero de phone com contacte personal ...

Israel Hands ha dit...

Ves donant idees i mira,per què no tinc compte de twitter que sinó podria ser divertit i tot.

Roy Batty ha dit...

Hands, que diu en Sinfu que li agradaria deixar un comentari, però que haurem d'excusar-lo perquè li estan pintant la casa i està molt ocupat.