dimarts, 30 de juny del 2015

Guinnes Irish Festival


Sempre m´he preguntat per què un Festival de Música com aquest es celebra a Sion (Valais,Suissa) i no a Irlanda, posem per cas. Alguna cosa els deu agradar als organitzadors quan enguany ja van per l´edició Nº 21. La veritat és que, de no estar enfeinat aquí a l´Illa, m´agradaria anar a donar un cop d´ull i, ja de passada li proposaria a en Batty que m´acompanyes; total, ho té ben prop de casa. Home amb el títol que té aquest festival d'estiu, seria ideal que es presentés tota la tripulació, però de moment sembla complicat. En fi,que si algú té intencions d'anar, li demanaria que ens en fes cinc cèntims i més amb els caps de cartell d'enguany: The Mahones i Floggin Molly. Seria una veritable llàstima perdre-s´ho.

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Doncs parlant de festivals, aquesta setmana comença el de Montreux, que el tinc molt més a prop. I d'aquí uns dies, un altre que avui he vist a un cartell al davant de la feina: Guitare en Scène, que tampoc pinta gens malament.

El que passa és que, com a casa no compartim els mateixos gustos musicals, com si diguéssim, fer-me 100 km per veure sol un concert que, a més, dura tres dies ... Et prendré la paraula i m'esperaré a que estem jubilats per poder anar-hi junts!

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, si deixem de banda el Guinness Festival d'enguany, que és una veritable passada, he de confessar-te que no trobaria ni el temps ni la pasta per seguir l'oferta que tenim ara mateix. Et passo uns exemples:

Passat demà, sense anar més lluny, del 03 al 5.07, a Belfort (170 km des de casa), comença el festival de Les Eurockeeennes. També passat demà, a 30 km de casa i, del 03 al 18.07, comença el més brutal dels festivals: el Montreux Jazz Festival. Ja a casa, del 07 al 12.07 el Festival de la Cité de Lausanne (res que m'interessi especialment). A 60 km de casa, les Fêtes de Genève, del 16.07 al 09.08 (tampoc res que m'interessi especialment). A 40 km de casa, del 20 al 26.07, un altre festival brutal: el Paléo Festival de Nyon. A 60 km, i enllaçant amb lo del marco incomparable de belleza, del 30.07 al 02.08 l'Estivale d'Estavayer-le-Lac. Més tard, del 20 al 22.08, a poc més de 15 km de casa, el Venoge Festival.

I una pila d'altres festivals que he deixat de banda, en particular els festivals de la zona de parla alemanya.

Pensa que, fins i tot la meva empresa organitza el seu propi festival: Alpiq Open Air Festival, a Klewenalp (vora del llac des Quatre-Cantons), del 10 al 12.07 on, entre altres, toquen els ... Uriah Heep (que me sembla que també toquen a les comunions). I'm sorry, com és una historia privada no han publicat el programa a Internet

Israel Hands ha dit...

Durant una de les nostres visites Laussanne, vas explicar-me com tenien montat el Montreux Jazz Festival.Des de llavors,tot i que ja sabia de la seva existència,que sempre he tingut ganes de donar un tom per Montreux per a viure el festival a peu de carrer.De moment,però,em toca esperar la jubilació per a fer-ho realitat.

Israel Hands ha dit...

No fotis que de veritat toquen Uuriah Heep al Alpiq Open Air Festival.A mi mai van dir-me gran cosa,però és possible que En Long John fotria bots d´alegria si li allarguessis un parell d´invitacions.

Israel Hands ha dit...

Per cert,he visitat l´enllaç del festival de l´empresa on curres i ara m´hauries d´explicar quin tipus de relació hi tens amb la tal Stefanie Heinzmann.