dissabte, 25 de juny del 2011

The Cottage (2007)

Ahir a mitjanit van passar a la tele un film sense pretensions que us recomano de veure : The Cottage. A mig camí entre el suspens i el terror bestials, és un film força divertit. Sé que, en quan veieu que una de les protagonistes és na Jennifer Ellison, alguns pensareu en els films de Russ Meyer (Vixen, SuperVixen, MegaVixen o
 UltraVixen). I no és això, no. Es humor negre british del bo. Mes enllà del surrealisme en la línia de Black Sheep ... es tracta més aviat a l'humor de Hot Fuzz o, ja sense cap dubte, el de Shaun of the Dead, però clar, no deixa de ser una opinió molt personal. Sobre el film. Diguem que dos germans, Andy Serkis i Reece Shearsmith (soberbi al film!), volen solucionar els seus problemes econòmics demanant un rescat pel segrest de la filla d'un mafiós: Jennifer Ellison i el seu germanastre, interpretat per Steven O'Donnell. Malgrat un debut més aviat reeixit, el segrest comença a complicar-se perquè, d'una banda, la segrestada és una malparida, els segrestadors son uns cretins i al mafiós és més llest que "los ratones coloraos". Jennifer s'escapa i tots plegats acaben a un mas, habitat per una mena de criatura demoníaca. I el que al principi era era un segrest, es transforma en una surrealista lluita per la supervivència amb sorpresa final. Estrenada al Festival de Sitges del 2008, aquells que no hi vagin cada any, poden trobar una bona informació sobre el film a l'inevitable wikipedia.

3 comentaris:

sinfu ha dit...

no he vist aquesta pel.lícula, però si que he vist Hot Fuzz i em va agradar... ja et diré el qué si la veig al videoclub.

Israel Hands ha dit...

A veure si la localitzo a algún canal de cinema,que veig que promet.

Roy Batty ha dit...

M'has d'explicar en privat un dia això dels canals de cinema, ok?