dijous, 9 de juny del 2011

Guia de l'internauta solitari ...

Antena 3, coneguda cadena progressista, va preparar una campanya moralitzadora que va tenir l'èxit que tenen la majoria d'idees brillants d'aquesta cadena. Aquesta campanya anava dirigida a guiar els joves internautes en l'utilització de les eines. La campanya es va estendre també als pares i als horaris de
televisió, amb un missatge terrorífic propi de les ments més retorçudes. Potser sigui que algun dels guionistes va quedar fortament impressionat per alguna imatge que el va traumatitzar.

10 comentaris:

sinfu ha dit...

joder cómo está el patio!!!!

sinfu ha dit...

el que fa la gent per guanyar-se la vida eh? per cert, quan entreu al GS, deixeu la porta oberta i teniu les dues mans al damunt de la taula?

Roy Batty ha dit...

Si és que la dreta d'aquest país, a la que es destapa, deixa anar totes les essències que es van anar cuinant des dels temps de l'inquisició. Tu has vist el vídeo per que la canalla se'n vagi a dormir d'hora? Amenaçar amb l'orfelinat ... Més tarat ja no es pot estar. En fi, és Antena3, que comparteix grup amb La Razón i ... Avui!!! Grup presidit per en José Manuel Lara Bosch, senyor al que li ve a menjar a la mà tota la intel·lectualitat d'esquerres del país, aviam si poden guanyar el premi Planeta.

Fluvià Rivers ha dit...

No m'ho crec...aquest país queda vegada està pitjor!!! Per plorar!!! Mira, per enviar la cançó a Eurovisió!!!

sinfu ha dit...

Home Fluvià, benvingut! jo pensava que tu els hi posaves el vídeo als teus alumnes...

Roy Batty ha dit...

Jo insisteixo en que en José Manuel Lara Bosch és un tio perillós (i no solament per ser de L'Espanyol!). Un tio que viu on viu i que financi TV's i ràdios on es diu el que es diu, que faci ballar al so que més l'hi agrada tota l'intel.lectualitat del país ... Nchst! Nchst!

sinfu ha dit...

El Lara de Planeta és familiar de Lara d'Izquierda Urdida? ja seria casualitat, mira tu...

Roy Batty ha dit...

Doncs no ho sé. Solament recordo els Terenci Moix, Vàzquez Montalban, Goytisolos i altre penya intel·lectual de l'esquerra del país doblant l'esquena davant seu amb pleitesia.

sinfu ha dit...

és que ja ho deia aquell: "Poderoso cabellero es don dinero"

Roy Batty ha dit...

Y así como los pueblos sin dignidad son rebaños, los individuos sin ella son esclavos