dijous, 2 de juny del 2011

Que hem guanyat la Champions, home!



Res, que estava esperant aviam qui feia el primer pas de parlar-ne i veig que ningú no s'ha atrevit. No, si jo també trobo que és un detall de la part de tots de no ficar més sal a la ferida d'en Long John, però trobo que tenim un equip de juga de fabula i que ho hem de celebrar. Més tenint compte que, nosaltres, les quatre copes d'Europa que tenim, les tenim en color. I ells, de les 9, solament 3 son en color.
En fi, companys. Espero que us agradin els comentaris de la cadena Aljamaheir, de l'Aràbia Saudita. I espero que aquestes imatges us retornin a un partit inoblidable.Mireu-vos també aquest vídeo pedagògic que'ns ha enviat en Sinfu. 

13 comentaris:

sinfu ha dit...

Oeoeoeoeeeoeeeooeee!!!oeoeoeoeeeoeeeoeee!

sinfu ha dit...

Companys, aquesta ja és la tercera copa que veig guanyar rodejat de seguidors de l'Arsenal o el United! quin goig! Tota la setmana passada els seguidors del United ja es sentien campions i jp l'únic que els hi deia era que si volien plorar jo tindria a mà paquets de kleenex.... ara dien que l'any vinent, si si....

sinfu ha dit...

i ara un video educatiu sobre el partit. http://www.youtube.com/watch?v=NDsGMt0M4vc

Roy Batty ha dit...

A mi el que no m'ha agradat res ha estat la reacció de poc orgull del Manchester. Vull dir que, quan mires les estadístiques, Manchester va demostrar tenir una defensa de primera. I que des d'octaus va rebre el mateix nombre de gols que li va fer el Barça a la final, el mateix que Arsenal li va fer al Barça. Llavors, parlar malament de la defensa de Manchester o del seu porter, com jo he escoltat ... li treu mèrit a un equip que li va fotre sis gols a l'equip que li va fotre set a l'Inter. I li treu també mèrit al Barça, que va poder fer finalment el partit que a tots ens hauria agradat veure en semifinals ... amb un altre adversari. El problema, Sir Ferguson no està en renforçar l'equip amb nous fichatges. El problema és que al davant tenieu un equip que us superava, en particular tàcticament. I aixo, Sir Alex (també va per Sir Mou), aixo només pot canviar-se remplaçant els coachs.

sinfu ha dit...

És que tant en Mou con en Ferguie es pensen que tot és cosa de noms i no pas d'estils...ara en Sir Alex s'ha fet el ferm propòsit de guanyar en només tres anys al Barça, se suposa que millorant el joc??? I els del Mandril ara diuen que ells haurien guanyat al Man U, a la final, però em sembla que han begut massa Valdepeñas...en fin pilarín, we are the champions!!! http://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0

Roy Batty ha dit...

Ara he entès perquè en Freedy es va deixar bigoti. Quins pinyos, verge del Carme!

Roy Batty ha dit...

Aquest altre vídeo correspon a una emissió d'una cadena holandesa sobre la final de la copa del rei (ara també coneguda com la safata del rei .... ) El més trist és que hagis de consultar mitjans no espanyols per veure reportatges com aquest ... I a sobre el Madrid denuncia al Barça a la UEFA per fer comèdia!!!

Israel Hands ha dit...

Doncs aquí baix no paraven de dir que el Manchester tenia molts detractors al propi UK.Potser a Cork´hi ha més seguidors per allò de portar la contraria.
En fi,va ser un partit molt més plàcid del que em pensava.I és que el Barça no té,ara per ara,cap equip que se li sembli mínimament.

Roy Batty ha dit...

Ara aviam a qui fitxen. Perquè o pugen gent del segon equip (per cert, l'entrenador se'n va a la Roma o no?) o fitxen. Que lo de la banqueta tant curta i tant poc determinant d'aquest any no s'hauria de repetir. En fi, és la meva opinió. Aviam que'n pensa en Pep!

sinfu ha dit...

el que és vergonyós és que vulguin desfer-se d'algunes seccions !!!

Roy Batty ha dit...

I el que és incomprensible és que un equip que no para de guanyar títols tingui els problemes econòmics que té.

sinfu ha dit...

no sé quants milions han de pagar en "primes" que no cosines, i és clar, ara ploren per falta de calers. Però els de la Qatar Fundation no els hi donen pasta?

Roy Batty ha dit...

Bé, la cançó de l'estiu diu que aquest any si que ve en Xesc. Falta per veure si marxa en Bojan Krkic marxa a Vila Real, a la Roma o a la Premier, si com cedit o traspassat. Què passa amb Maxwell. Si Willian, l'extrem del Shakhtar Donetsk també es deixa caure amb Rossi, Neymar, Pastore i Alexis Sánchez. En fi, aviam si ara desnaturalitzen l'equip de la cantera!