dissabte, 18 de juny del 2011

Indignats 2011: avui com ahir [II]

Un tio del patatabrava acaba de penjar un enllaç que m'ha omplert d'indignació. Punxeu i veureu que un dels violents és de fet un dels tios que s'amagaven al garatge (veure el meu post de dijous) i van sortir protegits pels mossos. Mireu-vos també els altres vídeos de Cuatro, La Sexta o El Periódico. O, millor encara, mireu-vos els diferents posts de l'Angeloso a Planeta Tortuga. De tots, el que me fica més negre és el dels violents d'aquest vídeo: primer, perquè la violència, jo només la veig en un camp; segon, per les mentides que s'han muntat amb el diputat cec; tercer ... el fàstic que me fot veure sortir els cotxes oficials del Parlament (era necessari comprar el que hi havia de més car al mercat?).
Davant de tota aquesta informació i d'altres, si en Puig tingués un mínim de vergonya, hauria de dimitir i pagar de la seva butxaca totes les destrosses que els violents -que els mossos sota les seves ordres protegeixen- hagin pogut fer en els vehicles oficials o en el mobiliari urbà. I sinó la té, l'haurien de tenir el govern a qui representa o fins i tot els parlamentaris de l'oposició. I si cap d'ells la té ...

2 comentaris:

sinfu ha dit...

són uns poques vergonyes tots aquests. Que hi fa en Buenafuente?

Roy Batty ha dit...

Home, doncs sinó m'equivoco comprometre's. I per la resta, només faltava que el malparit aquest porti el nom de Felip. Des del que va passar amb la Mano Negra, les acusacions amb que van assassinar Ferrer i Guàrdia, poc després Sacco i Vanzetti i, ja molt més aprop en el temps, el que va passar amb el Cas Scala ) ... aquest tipus de guerra bruta ... De veritat que aquest Puig i els seus còmplices del govern creuen que la gent sortia al carrer per reclamar una policia catalana perquè fessin la guerra bruta contra el seu poble? Un país on els presidents de la Generalitat han caigut morts ferits en combat, han estat detinguts per les dictadures o afusellats per les mateixes ... és mereix aquest tipus d'individus al seu govern?