divendres, 3 de juny del 2011

New Orleans, Irak, dues classes de funerals....


Pel que sembla els culers a Irak tenen "sentit" de l'humor i van celebrar un funeral (estil New Orleans) pel Reial Mandril...el dia abans de la final de Wembley! Ves a saber que van fer després del 3-1.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Mare meva! Que no tenen prou amb els seus propis shows que n'han d'importar els dels altres? Anava a dir que, posats a fer funerals, millor que segueixin els dels irlandesos però, clar, ells l'alcohol no el poden tastar, oi?

sinfu ha dit...

no me'ls imagino posant-se bé a base de te...però potser si que a base de catximbes!

Roy Batty ha dit...

Aquí el que es necessita és deixar-se de mariconades i tenir uns bons periodistes d'investigació. Destapar, per exemple, els plans del Madrid per entrar a l'industria cinematogràfica o els plans del coach per motivar els seus jugadors

Israel Hands ha dit...

Home Batty el Madrid ja té bons periodistes d´investigació,els de la centtral lechera.I el que no troben,s´ho inventen...I quina imaginació tenen,my God!

Roy Batty ha dit...

Periodistes? Espera't a veure el nou post que penjaré en quan trobi un moment (ara he de marxar pitant!) i ja podràs imaginar-te amb la cara que s'hauran quedat els de la Central Lechera quan ho hauran vist!

sinfu ha dit...

alguna notícia de la Central Lechera?

Roy Batty ha dit...

Publicada està!