dijous, 2 de juny del 2011

Es fica verí a la vagina per matar al seu home!

Llegit a varies prestigioses publicacions del Brasil, us presento una de les millors traduccions que he trobat d'aquest fet divers de principis d'abril del 2011.

Un hecho insólito se registró en el 4 º Distrito de la Policía de Río Negro, la semana pasada. Se trata de la “investigación de un intento de asesinato.” Lo inusual de la historia es el contenido de la denuncia: un hombre se acercó y le dijo a la policía que despues de una pelea su mujer se puso una sustancia tóxica (veneno) en la vagina y le invitó a tener sexo oral. La policía brasileña está investigando un intento de asesinato denunciado la semana pasada en Río Negro. La víctima, un hombre casado, acudió a la comisaría para alertar de la sospecha de que su mujer había intentado envenenarle impregnándose la vagina de una sustacia tóxica e invitándole a practicar sexo oral tras una pelea. Según publica el diario Regia o Noroeste, el hombre detectó un olor “extraño” en la zona y sospechó de la intención de su mujer. La policía investiga ahora la versión de la presunta asesina.

13 comentaris:

sinfu ha dit...

L'olor era a bacallà? o com que era al Brasil feia olor a caipirinha? Cony (mai més ben dit) com està el pati!!!

Roy Batty ha dit...

Nchst! Doncs aquesta noticia és tant vella com l'altra. En resposta a la teva pregunta ... a mi no m'ha semblat mai que la Caipirinha sigui tòxica ... clar, el bacallà tampoc.

Roy Batty ha dit...

Seguint amb les noticies abracadabrants ... Si, ja sé que és una emissió vella, però és que m'he partit el cul de riure. Sobretot la del bebé fatxa!

Israel Hands ha dit...

Un olor extraño,....d´ametlles amargues potser?.Ara que,el paio encara és viu,no?

Roy Batty ha dit...

Ametlles amargues, Hands? No me diguis que a tu també ...

sinfu ha dit...

collons Hands...a tu també et van intentar assassinar?

Roy Batty ha dit...

Jo he escoltat dir alguna cosa d'una reverenda i en Hands. Però no s'ha confirmat res encara, Sinfu.

sinfu ha dit...

fa dies que en Hands no diu res... segur que està menjant ametlles....

Roy Batty ha dit...

I com les deu trencar?

sinfu ha dit...

segur que les trenca amb els pinyos....

Roy Batty ha dit...

Crec que és una explicació que li correspon a ell de donar-nos. Pobre de mi, jo no sé res. Només me dedico a filmar i a guanyar-me la vida com puc en aquests temps difícils,

sinfu ha dit...

Tu sempre amb excuses, que si només filmo, que si patatín que si patatan...i el pobre nano en perill de mort i tu no l'ajudes....

Roy Batty ha dit...

Home, si vols que't digui la veritat, tenia els ulls en blanc, però no me va semblar en perill de mort. Clar que, darrera de la càmera, potser les coses es veuen diferents, no sé. Ara m'has deixat preocupat, mira. Vaig a trucar a l'Hospital Verge de la Cinta aviam si l'han vist per algun quiròfan.