dimecres, 12 de setembre del 2012

Apunts sobre la manifestació independentista

Algunes reflexions sobre la repercussió de la mani als mitjans de comunicació. Seguirem afegint-ne d'altres, poc a poc.

15 comentaris:

sinfu ha dit...

Le Monde acusa els mitjans espanyols d'amagar l'èxit de la diada

Roy Batty ha dit...

Es tracta d'una tàctica cruel que segueix demostrant la seva eficàcia. La prova és que existeix una paraula en espanyol que difícilment trobarem en altres llengües: ningunear. Clar que, altres l'han emprat també en el passat. Recordem que els natius americans, australians ... fins i tot, ja més a prop, els alsacians a la postguerra, simplement no existien com a ciutadans del país on vivien. Mostrar el més gran interès per la penya de fora i per tot el que passi fora és una mostra més del ninguneo. I quan aquest va barrejat amb un cúmul de mitges veritats (que també son mitges mentides), de la manipulació, d'un ego notable ... i el tot, barrejat amb una bona dosi de manca total d'empatia, ens trobem amb fonaments sobrats per la psicopatia de la que'ns parlava en Jon Ronson en un post precedent. Estic parlant en termes sociològics, clar. Perquè, sobre psicologia, hi ha gent que entén molt millor que jo.

sinfu ha dit...

Sempre endavant Sabadell!!!!!

Roy Batty ha dit...

No son españoles, son hijos de puta .... Nchst! Haurien de parar compte amb el que diuen, perquè poden fer molt de mal psicològic. Que no veuen que si se'ls hi passa pel cap de cridar això un dia al Bernabeu, quan vagi el Barça, al pobre CR-7 li pot agafar una depressió majúscula? I el pobre Mou? I en Pepe? I ... Home, aquestes coses no es diuen.

sinfu ha dit...

Un bloc d'un antic aprenent de geògraf

sinfu ha dit...

Envidio a Cataluña

Roy Batty ha dit...

Una altra lliçó de democràcia: Yo, a diferencia de muchos analistas de izquierdas, estoy en este asunto más cerca de la derecha: no creo justificado que Cataluña o el País Vasco tengan derecho a la autodeterminación. En un article intitolat: El PP es una máquina de crear separatistas.

sinfu ha dit...

Ché! qué bueno que viniste, pibe!

sinfu ha dit...

Vídeo del control policíac que va patir l'Onze de Setembre un autocar de Perpinyà

sinfu ha dit...

Farewell Spain? Aljazeera fa un programa en directe sobre la independència de Catalunya.

sinfu ha dit...

El que faltava pel duro!!!!

sinfu ha dit...

quan parla de galgos y podencos....quí és quí?

Roy Batty ha dit...

Doncs no sé, Sinfu. Per una vegada que diu una cosa que te sentit, ara tampoc ens dedicarem a ficar-nos amb en JuanKar. Vull dir que, modestament, crec que no fi falta raó quan diu que: solo superaremos las dificultades actuales actuando unidos, caminando juntos, aunando nuestras voces, remando a la vez.

sinfu ha dit...

Tens raó, som massa durs amb ell, oui!

Roy Batty ha dit...

(...) actuando unidos, caminando juntos ...